keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Loppiaisen treenit

Kuva Rautio Sportsin "Uutiset" sivustolta. Kuvassa Daniel viime vuonna Hibernalla.

Kylmä ilma jatkuu, mutta luonto on niin kaunis, kun on saanut valkoisen lumipeitteen. Tulee mieleen inttiaikani vuonna 1985, jolloin tammikuussa menin Upinniemeen Laivastoon. Tuolloin oli pakkasta ja paljon lunta...hyviä muistoja, vaikka kaikki asiat eivät silloin olleet mukavia ;-) - aika kultaa muistot! Siitä on jo 25 vuotta - Herranen Aika!!! Kyllä aika menee nopeasti! Huh! Luen tällä hetkellä Juha Vuorisen kirjaa "Kristian siviilipalvelusmiehenä!" Juha Vuorinen kuvaa hyvin vuotta 1985 eli juuri sitä samaa aikaa kuukausi kerrallaan kuin mitä minä olin armeijassa. Kirjan huumori sopii minulle - olen "huono" lukemaan kirjoja; voi mennä vuosia, etten lue mitään ja sitten joskus tulee aikoja, jolloin luen miltein joka ilta Juha Vuorisen kirjoja. Ne saa minut hyvälle tuulelle =)!

Viikon kuluttua olen jo Thaimaassa Aasian mestaruuskilpailuissa. Parin viimeisen päivän aikana olen saanut varmistuksen kaikille asioille (varaosia otan mukaan kuitenkin).

Danielin kunnon fyysiset treenit alkoivat Foreverillä tiistaina ja jatkuivat keskiviikkona. Teemme samoja liikkeitä ja harjoitteita yhdessä. Nyt on pojalla jalat ja hanuri kipeänä jalkatreeneistä. Viikonlopuksi ne ovat kunnossa. Kerrankin tuntuu siltä, että minulla on tosi hyvät mahdollisuuden valmentaa Dania fyysisen kunnon saralla. Poika kuuntelee ja tekee mukisematta mitä sanon tietysti kuitenkin kertoen, mikä ei tunnu hyvältä ja mikä sopii hänelle. Minä osaan taas kertoa, miksi mikin liike on hyvä. Daniel on käynyt pikkuveljensä kanssa miltein joka päivä tällä viikolla luistelemassa pari tuntia kerrallaan.

Tästä on hyvä jatkaa...

Huomenna haemme yhteistyökumppaniltamme EasyKm:ltä pakettiauton käyttöömme viikonlopun kelkkakisoihin. Kilpailukutsu löytyy esim. Rautio Sportsin sivuilta (olen näköjään päässyt kuvaan ;-) ja Dani näyttää olevan seuraavassa Hiberna mainoksessa! http://www.rautio.fi/sports/index2.php?sivu=news.php

Kilpailukutsu Rautio Sportsin sivustolta. Kuvassa Team Rider BliniFin6.

2 kommenttia:

  1. Moi Blini

    Tsemiä sulle ja Danille Lappeenrannan kisoihin ja etenkin sulle Thaimaan kisoihin, toivottavasti Thaimaassa nettiyhteydet toimii ja kerkeät kirjoittelemaan kisakuulumisia tuoreeltaan paikanpäältä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos - Kiitos! Näillä näkymin Dani tulee osallistumaan molempiin ajoihin (rata ja slalom). Toivotaan hyviä kelejä Lappeenrantaan.

    Lähden Thaimaahan ensi tiistaina ja tarkoituksena on käydä tutustumassa Starboardin pääpaikkaan, jos kisat antavat periksi. Omaa kannettavaa en viitsi ottaa mukaan, mutta toivotaan, että nettikahviloita on lähialueella tarpeeksi. Hotellini pitäisi olla Jomtien Beachin (kisa-alueen) edessä. Ennen kisoihin lähtöä yritän löytää jonkin virallisen kisasivuston...

    VastaaPoista