maanantai 3. elokuuta 2009

Sunnuntai - Vapaapäivä =)


Danista kuva Baltic Cupin kisoista.

Ei kisoja - ei treenejä - ei duunia!!!

Harvinainen sunnuntai, ettei tarvinnut aamulla herätä aikaisin ja lähteä kisoihin. Aamulla sai nukkua pidempään (noh...puol 9 jo ylhäällä) ja aamuteen sai juoda aivan rauhassa omalla kotipihalla kierrellen ja katsellen marjojen kypsymistä ja kuunnella luonnon ääniä. Oli aivan uskomattoman hiljaista - puun lehdetkään eivät liikkuneet - oli seisova ilma - ukkosta ja sadetta tulossa. Aamupalan sai syödä ilman, että joutui miettimään kuinka paljon pitää tankata ravintoaineita, nesteitä ja hiilihydraatteja.

Lauantain ja sunnuntain välinen yö oli rankan kisan jälkeen aika levoton. Kroppaan särki ja teki mieli liikkua ja venytellä jäseniä ja lihaksia vähän väliä. Väsytti, muttei uni tullut. Olin päivän aika yhteydessä muihin HiiPun kisan kilpakumppaneihin ja ilokseni sain kuulla, että muillakin oli samoja vaivoja yöllä =). Olen laiminlyönyt venyttelyjä, joka varmaankin aikaansai yön tuntemukset kropassa. Maanantai aamuna ei mitään tuntemuksia enää...joten uutta treeniä vaan kehiin.

Tulevana viikonloppuna (pe-su) on Formula luokan SM-kisat Hangossa, joten tämä viikko treenataan Formulalaudalla - se on minun kohdallani jäänyt vähiin, koska ko. lautaluokka ei ole minun pääluokkani, kun taas Danille se on ykkösjuttu. Pyrimme tänään maanantaina päästä vesille...katsotaan kuinka käy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti