lauantai 29. elokuuta 2009

BALTIC CUP - TALLINNA - 2.PÄIVÄ

Startti

Tänään maatuulta. 4-8 m/s.

Loppujen lopuksi 2 lähtöä back to back. Voitin molemmat lähdöt Raceboardissa. Ensimmäinen lähtö oli todella ylivoimainen voitto, mutta toisessa lähdössä menikin tiukaksi latvialaisen kilpakumppanin kanssa. Hän ajoi vastatuuliosuudet paljon alemmaksi kuin minä, mutta kovempaa (jalat yhdessä takana ??!!). Viimeisen kierroksen viimeisellä poijulla ennen maalia pumppasin ohi ja sisäkautta ohi.

Lauta kulkee ihan hyvin, mutta tietty "herkkyys" puuttuu. Olisiko kyseessä kilpailuväsymystä vai mitä, mutta jostain syystä en saanut tietty touchia, mitä olisin halunnut.

Blini kryssillä.

Dani ajoi molemmat lähdöt 9,5 m2:llä formulalla, koska max.purjekoko alle 17-v.junioreille on 10 m2. Hän kerkesi 20 min sisällä maaliin ensimmäisestä maaliintulleesta. Sijat 30-40 välillä / 60 osallistujaa. Taisi olla viimeinen viimeisessä lähdössä, joka kerkesi hyväksytyn ajan puitteissa maaliin.

Tiukkaa nostatusta yläpoijulle tultaessa Danilla.

Kahden lähdön jälkeen tuli ruokatauko, jonka aikana alkoi sataa vettä ja tuuli pläkäsi. Odoteltiin klo 19 asti ja sen jälkeen alkoi grillaukset, kuvien ja filmien katselut päivien tapahtumista. Kyllä eestiläiset osaavat järjestää hyvin kisat ja muut puitteet.

Illan grillauksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti