lauantai 8. elokuuta 2009

FORMULA SM - HANKO - LAUANTAI

Toinen kilpailupäivä. Ei tuulta - ei siis yhtään! Dani kävi testaamassa jossain vaiheessa 11 m2:llä noin maksimissaan 2-3 m/s tuulessa ja plaanasi, mutta välillä näytti tulevan hänellekin reikiä, joissa tipahti plaanista pois.

Pidimme kilpailijoiden kesken SUPpi melontakisat kaksintaistelukilpailuna - jossa vain voittaja pääsi jatkoon. Kisassa ei ollut sääntöjä, joten toisen pudottaminenkin oli sallittu =) . Taisin uitattaa aika monta kilpakumppaniani ja loppujen lopuksi vain minä ja Ian oltiin jäljellä finaalissa. Kisa meni taktikoinniksi aivan täysin. Pyrin pitämään koko ajan sisäpuolen aseman, jolloin Ianin oli vaikea ohittaa. Kääntöpoijulle Ian tuli ennen minua, mutta sain työnnettyä hänet laudan perään "taklaamalla" pois poijulta ja sisäpuolen asemasta pääsin kääntämään ensimmäisenä. Loppusuoralla aina kun Ian yritti ohittaa ajoin laudan kyljen hänen eteen ja lautakontakteissa hän joutui meloessaan myös työntämään minua eteenpäin. Voitin laudan mitalla "Hangon mestaruuden". Oikea poskeni sain tärskyn omasta melasta niin, että poskipää turposi. Yritin tiputtaa Iania ensimmäisellä suoralla ja mela lipise ja kolahti omaan päähän. Auts.

Ian ja Blini finaalissa. Kuva Jukka Laupiainen.

Dani ja Sami. Kuva Jukka Laupiainen.


Pariskuntien väliset kajakkimelonta kilpailut myös pidettiin, jossa hävisimme vuorostamme Piken kanssa Ianille ja Marille.

Tuulta odotimme puolikuuteen saakka - tuloksetta. Illalla Jani Paju lähti junnujen kanssa Suppi laudoilla lähikallioluodolle virvelöimään kahdeksi tunniksi. Oli pojilla ollut hauskaa vaikkei kalaa tullutkaan kuin yksi pieni ahven. Illan päätteeksi rentoa oleskelua, saunomista ja makkaran syömistä Hangon paratiisissa.

Pidimme päivällä kilpailijakokouksen koskien ensi vuoden kisoja ja sääntöjä, mutta niistä myöhemmin. Ensi vuonna on odotettavissa yhteiskisaviikonloppuja Formula ja Raceboardporukoiden kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti