perjantai 21. elokuuta 2009

10000 KÄVIJÄN RAJA LÄHESTYY


Kuva Saksan MM-kilpailuista.

Tammikuussa aloitin tämän surffiblogin kirjoittamisen ja kymppitonnin kävijän raja lähestyy. Kiitos kaikille kävijöille!!! =)

Kun raja rikkoontuu, lupaan laittaa jonkin nostalgisen kuvapläjäyksen eetteriin. Ennen julkaisemattomia kuvia -80-luvun huimilta vuosilta, joista voisi kirjoittaa useammankin kirjan.

Eilen kävimme Sääksissä katsomassa torstaikisatunnelmia. Ei tuulesta tietoakaan oikeastaan ollenkaan. Laitoimme meidän Benille Bic Technon ja Severnen Synergy 3,1 m2rikin. Dani opetti pikkuveljeä - välillä peräti samalla laudalla. En lähtenyt torstaikisaan mukaan.

Viikonloppuna Hanko MM-Open (=MM=muutamukavaa) -kilpailut. Ne ovat samalla Raceboard ranking osakilpailu. Joka lähtö ajetaan eri radalla; kierrämme merimerkkejä ja saaria lähdön ja maalin ollessa aivan rannan tuntumassa. Kisa on samalla avoin kisa kaikille välineille. Aloittelijoille on helppo Startti-kisa aivan rannan tuntumassa. 10-vuotias Benjamin poikani osallistuu ensimmäisiin kilpailuihinsa.

2 kommenttia:

 1. Moi BLini

  Ala ihmeessä kirjoittamaan kirjaa pläkäpäivinä, tuulta odotellessa, lupaan tilata kirjasi heti kun se on julkaistu :-) ja veikkaan että aika moni muukin olisi valmis maksamaan ja lukemaan miten ennen vanhaan kisattiin. Toivottavasti tulevissa bestsellereissäsi on myös samaa huumoria mukana jota välillä viljelet täällä plokissa . Ei mutta ihan oikeesti tää ei oo mitään perseen nuolemista, mutta mulla oli muutama välivuosi tosta kisatouhusta ja jäähdyttelin kisahommia ku tuli perustettua perhe ja aluks oli vaikeeta päästä vesille ja kisaamaan, ku lapset oli pieniä. Mut aloin heti alusta asti seuraaamaan jo sitä sun edellistä plokia ja muutaman kisaraportin ku luin niin oli sellanen fiilis et hitto mähän oon täs fleetis mukana ku alko oikeen sydänpomppia, musta tosi elävästi ja hienosti kirjoitat välillä...tsemiä kirjoittelu-uralla ja myös surffiuralla nyt kun sulla kulkee taas vanhaan malliin kisoissa jopa kansailvälisellä tasolla.
  Oon tänä vuonna saanu itekkin taas vanhan kipinän syttymään surffi kisoissa ja treeneissä Formula SM kisojen jälkeen meni viikko "palautumisessa" mut nyt on kulkenu treenit siihen malliin et jotain on oikeesti opittukkin. Oon pitäny sua junnu ajoista asti pinenä "idolina" sumisurffareiden joukosta . Muistan kun näin sut ekan kerran Naantalin Lammasluodossa ja olin ite 13 tai 14 v just alottanu purjelautailun ja muut Naantalin surffarit sano et sieltä tulee Blini se on tosi kova kisaaja ja taisithan viedä silläkin kertaa Naantalissa 1 pokaalin.
  Oon seurannu kunnioituksella sun uutta tulemista ja huomannu kuinka hyvin oot pystyny yhdistää perheen ja oman kisaamisen ja saanu Danin innostumaan myös tosissaan, niin meinaan ottaa samanlaisen asenteen ku sulla on omassa "uudessa Surffi tulemisessa" eli aion innostaa koko perheeni surffitouhuun mukaan ja alkaa itekkin panostaa yhtä kovin treenaamiseen ja kisaamiseen ku sina....Tallinnassa nähdään viivalla.
  Terveisin Marko Fin-84
  ps. pitää odottaa vielä vähän aikaa sitä projektia josta kerroin sulle malissa, nyt ei ole "mahdollisuuden ikkuna " vielä auki sille jutulle, ehkä myöhemmin.
  Mutta kehitin jo uuden "Turku" projektin, josta voin kertoa Tallinnassa lisää.

  VastaaPoista
 2. Heh! Kivaa luettavaa! Kaikki pelkästään positiivista!!!

  Kesäloman jälkeen olen ollut aika puhki, kun olen pyrkinyt yhdistämään duunin, surffaamisen, perhe-elämän, treenamisen, managerina olemisen, kirjoittamisen... Kirjoittaminen on jäänyt väkisinkin, koska en ole halunnut raahata sänkyyn läppäriä puolen yön aikaan.

  Ajatuksia olisi päässä vaikka kuinka paljon, mitä pitäisi tänne skriivailla...odotellaan, kun duunissa on hiljaisempaa, niin käytetään sekin aika hyödyllisesti.

  Kyllä mäkin muistan nämä Naantalin kisat. Joka vuosi avattiin kilpailukausi Pääsiäisregatalla Naantalissa. Olen voittanut ensimmäisen Suomenmestaruutenikin siellä vuonna 1984 Windsurfer luokassa.

  Katsellaan sitä projektijuttua vaikka Tallinnassa.

  Pitäisi kirjoittaa raportti Hanko MM-Openista, mutta jätän sen huomiseen. Rankka matka ja kisa - jossa tuli turpiin - yhden sijan verran! Sepolle tuli ansaittu voitto, mutta siitä huomenna.

  VastaaPoista