torstai 6. elokuuta 2009

Pläkää koko viikko...

Näin on. Korkeapaine on ollut yllä koko viikon eikä tuulesta ole ollut tietoakaan. Yksi hyvä asia on ollut siinä se, että olen joutunut olee duunissa joka ilta aika myöhään, joten eipä ole paljoa harmittanut. Pitää kerätä taas pelinappuloita surffausta varten...

Perjantaina alkaa Formula luokan SM-kilpailut Hangossa. Olen tänä vuonna ollut formulalla vesillä ainoastaan Melstenin ranking kilpailuissa toukokuussa, jossa sijoituin yllättäen viidenneksi. Minun piti treenata tämä viikko pelkästään formulaa, mutta kylmiltään mennään taas mukaan. Fyysinen kunto pitäis olla hyvä - kiitos Raceboard kisojen. Formula SM:stä en odota mitään erikoista - toivon, että sattuisi kunnon rajakeli ja vielä kaiken lisäksi shiftaava maatuuli ;-). Minulla on uusi 12,5 m2 Severnen CodeRed, josta pitää poistella ylimääräisiä pacereitä, jotta saan camberit kääntyilemään. Heitetään kuitenkin tavoite kisoihin...jos niissä nyt tuulee tarpeeksi (heikot ovat ennusteet): kuuden parhaan joukkoon! =)

Viikon kuluttua Haminassa sitten taistellaan vain yhdestä asiasta pääluokassani: Suomenmestaruudesta Raceboard luokassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti