torstai 1. tammikuuta 2009

Torstai 01.01.2009

Dani luistinkelkalla Espoon MatalajärvelläLähdimme käymään puolilta päivin Espoon Matalajärvellä. Kuulimme, että eilen oli porukkaa ollut jäällä kelkkailemassa, joten kauniina aurinkoisena päivänä päätimme lähteä katsomaan millainen meininki oli.

Jäällä oli tuttuja luistinkelkalla, skimbatilla ja luistimilla, leijalla ja luistimilla ja pelkästään luistimilla. Saimme kokeilla Mariannen ja Ianin luistinkelkkaa ja 4,7 m2:aa. Kylläpä liikkui iloisesti ja kovaa. Jää oli aivan peilikirkas, tuulta sen verran, että 4,7 m2 oli ihan riittävä. Luistinkelkka tuntui hyvältä vaikkakin hieman levottomalta, joka reagoi pieniinkin tasapainopisteen muutoksiin. Jiipit menivät vauhdissa läpi (muutamalla kaatumisella) ja vastatuulikäännöksetkin pystyi tekemään niin, ettei vauhti pysähtynyt ollenkaan. Kitka oli niin pientä, ettei trapetsia tarvinnut.

Tämä oli hyvä kokeilu. Innostuimme molemmat Danin kanssa hommasta. Suuret kiitokset Ianille ja Mariannelle. Viikonloppuna uudestaan jäälle. Kaivoimmekin jo esille kelkkamme ja pikkupurjeet ja muuta jäällä tarvittavia välineitä. Luistinkelkat meiltä kyllä puuttuu...saas nähdä, kuinka pystyy ajamaan suksikelkalla jäällä...kestääkö kantit?

2 kommenttia:

  1. Joo nastaa oli meikäkin ekaa kertaa freeskatella. Nyt pitäis taikoa jostain teräsarja että saisi toisen kelkan tehtyä...

    VastaaPoista
  2. Mikäs vika käyttämässäsi freeskatessa? Meidänkin pitäis saada oma jostain...ei jaksais alkaa rakentelee...Kukahan myisi?!

    Huomenna jäälle Matalajärvelle. Lähdetään heti aamusta - kaikki valmiina autossa! See U! :-)

    VastaaPoista