tiistai 27. tammikuuta 2009

Tiistai 27.01.2009

Tana aamuna ei uimista vaan valmistautuminen aikaisen aamiaisen jalkeen Coral Islandille lahtoon. Olimme ostaneet daytripin saarelle.

Odottelimme sovitussa noutopaikassa tunnin, eika kyytia kuulunut, joten ei auttanut muuta kuin soittaa matkanjarjestajalle. 10 minuutin kuluttua saapui henkiloauto noutamaan meita, joten meidat oli unohdettu hakea. Emme kuitenkaan myohastyneet speedboatista, joka vei meidat puolen tunnin paahan satamasta saareen. Olimme saaressa klo 14.45 saakka. Daytrippi sisalsi lounaan rantaravintolassa, kuljetuksen, snorkkelit, aurinkotuolin ja juomista. Vedessa oli tosi paljon pienia polttavia meduusoita, joten veteen meno saikin odottaa...kavin aamulla vedessa ja heti ensimmaisen sukelluksen yhteydessa meduusa tuli naamalle ja poltti ikavasti...ei jalkia vain tuntemus.

Klo 14 paasikin sitten sukeltelemaan ja katselemaan vedenalaista elamaa, kun meduusaparvi oli haipynyt. Ihan hyva paiva merella - tuhat bathia eli 20 euroa.

Ryandivers on tana vuonna nostanut hintojaan niin paljon, etta minun budjetti ei ainakaan anna periksi enaa kayttaa heidan palvelujaan. Ennen koko paivan reissu heidan kyydissaan maksoi 1500 bathia - nyt 2400 bathia -> eli 48 euroa per reissu. No, eihan tuo summa kylla eroa surffikamojen vuokrauksesta mitenkaan...samoihin menee...mutta surffaukseenhan laittaa hyffee kiinni vaikka kuinka paljon, jos vain on tarvis. Tanaan olisi ollut upea keli vesilla. Aamupaivalla varmaan noin 10 m/s. Surffikamat vain puuttui. Kiteheijareita nakyi Rawain beachin tuntumassa vesilla jotain 4 kappaletta.

Tunaresortille saavuttuamme iltapaivalla tarkistin lampotilan varjossa...+40c. Nyt viela skootteriajelua ja saunasysteemit paivan paatteeksi. Ei kuntoilua tanaan, silla huomasin eilisessa thaimassagessa, etta paikat olivat aika jumissa, jalat ja selka...huomenna pitaa vetaa pitkat syvavenyttelyt.

Mieli tekisi viikonlopun Warkauden purjekelkkakisoihin, mutta kun ei paase niin ei paase... :-) Yritan saadan Danin jotenkin kisaan mukaan...

2 kommenttia:

  1. Moron Blini ja Dani, tuokaa ne 10 m/s tuulet mukananne tänne kotisuomeen. Saatetaan tarvita niitä siellä Varkaudessakin.
    t, Kimmo_KoSu

    VastaaPoista
  2. Hei Kimmo! Dani on koulussa (se surullisen kuuluisa koulu, jossa tanaan oli se sytkaripyssy juttu) ja mina vaimon kanssa Phuketissa. Pitaa hoitaa tata perhesuhdetta kokonaisvaltaisesti. Joulukuussa olin yksin kaikkien lasten kanssa Gran Canarialla. Kaikki pitaisi saada yhta paljon huomiota, ettei kukaan jaisi paitsioon.

    Kovasti olisin halunnut mukaan Varkauden kisoihin...mut ei voi mitaan! Yritetaan kierrella muut mahdolliset happeningit kelkkapuolella. Erityisesti me ihastuttiin tuohon luistinkelkkapuoleen.

    VastaaPoista