sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Sunnuntai 04.01.2009, Lisää kelkkailua...

Dani heittää Crubbyä...

Tänään taas Espoon Matalajärvellä kelkkailemassa. Paikalla oli meidän lisäksi MikkoV, Marianne, Ian ja Stefan. Alueen yli meni pilvirintama puolenpäivän aikaan ja olin varma, että sen mukana tulee tuulta ja lumisadetta, mutta ei tapahtunut muuta kuin, että aurinko meni pilveen... :-(

Minulla oli vanha Artin 7,5 Blade ja Danilla 5,5 Gator. Heikossa tuulessa opeteltiin MikkoVeen johdolla kikkailuja. Minäkin vedin jonkin Vulcanon...toivottavasti se ei ole mitään tarttuvaa... ;-) ...mutta hyvältä se tuntui! Jossain vaiheessa tuli jonkinlainen tuulirintama ja pääsi vetää ihan kivoja siivuja ja jälleen kerran suksikelkka oli aivan äärirajoilla pitävyytensä kanssa. Mun kelkka pyrkii aina nousemaan tosi korkealle puuskan tullessa, se on tehty kryssimään niin ylös kuin vain on mahdollista. Vaihtelimme taas välineitämme ja oli kivaa...olemme molemmat - minä ja Dani - ihan koukussa kelkkailuun - kolahti aika kovaa ja korkealle!!! En olisi uskonut...no, näinhän se kävi meidän surffauksessa "comebackin" kanssa... Voishan sitä vapaa-aikaa käyttää huonomminkin ;-)

HenriFin147 ja Heikki olivat tehneet lauantain sessiosta tosi hyvän videopätkän - Go and Check it out! Hyvä Henkka ja Heikki!

http://www.voimapurjehtija.fi/matalajarvi.wmv

ja kuvia: http://www.voimapurjehtija.fi/etusivu.htm

Huomenna välipäivä kelkkailussa, mutta tiistaina (loppiaisena), jos kelit antavat periksi, lähdemme Laajalahdelle Skimbat-kokeiluun mukaan. Nähdään siellä! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti