torstai 15. tammikuuta 2009

Torstai 15.01.2009

Ensimmäiset treenit uusimman yhteistyökumppanin CMS-ketjun foreverclubin Variston kuntoklubilla.

http://www.foreverclub.fi/sivu.php?id=29

Kuntosali on uusi, tilava, korkea, viimeisen päälle siisti paikka, jossa on välineitä, joita en ole ikinä missään muualla aikaisemmin nähnyt. Alkuun juoksin juoksumatolla 20 minuuttia lämmittelyksi (syke 100 - 130). Tämän jälkeen 20 minuuttia soutua. Taas ensimmäiset 5 minuuttia olivat raskaimmat, mutta sen jälkeen olisi voinut soutaa vaikka kuinka pitkään.

Viikonlopun kelkkailukisassa kaikista eniten rasittuivat nilkat ja käsivarret. Vedinkin loppuun perinteisen käsivarsitreenin - hauikset käsipainoilla, pitkällä tangolla penkillä istuen rullauksia sormien päähän ja takaisin nyrkkiin niin pitkään, että käsivarret melkein räjähtivät. Käsipainoilla penkillä maaten rintalihaksia, pitkällä tangolla ylös alas nostoja...

Hyvät ensimmäiset treenit. Tyttäreni liittyi samalla kuntoklubiin ja hän alkaakin käymään kanssani treenailemassa..."kaksi kärpästä yhdellä iskulla"! Tyttö tykkäsi paikasta...suunnitteli käyvänsä 4-5 kertaa viikossa. Liikunnalliset geenini ovat aivan selvästi siirtyneet muillekin kuin Danille :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti