torstai 22. tammikuuta 2009

Keskiviikko 21.1.2009

Aamulla uintia 500 metria. Aikaisempien paivien uinti tuntui rintalihaksissa ja olkapaissa niin paljon, etten viitsinyt rasittaa yhtaan enempaa.

Saimme automaattiskootterin kayttoon taksi paivaksi. Kavimme tsekkaamassa Rawaissa (10 min ajomatkan paassa) yhden oletetun surffipaikan. Siella ei ollut muuta vuokraustoimintaa kuin leijoille. Naytti olevan IKO-koulutuspiste. Kyseltyani surffausvuokrausmahdollisuudesta he neuvoivat ajamaan Patong Beachille, jossa pitaisi olla uusi bisnes jollain paikallisella. Ajoimme rantoja pitkin (Naiharn, Kata, Karon, Paradise ja Patong) oletettuun maaranpaahan. Paikalta loytyi rantakuppila, jossa oli 2 kpl Konia ja muutama vanha F2-breda. Purjeet olivat vanhoja paskoja yhta lukuunottamatta (5,5 m2 -merkkia en muista enaa)...joten se siita surffauksesta.

Ruokailun jalkeen takaisin Chalongiin. Matkalla hajosi yllattaen takarengas...onneksi kuitenkin taajama-alueella. 10 min siita rengas oli korjattu. Paikalliset neuvoivat heti paikan, missa vaihdettiin rengas ja hinta oli 140 bathia eli 2 euroa 80 centtia. Annoimme hyvat tipit kuitenkin.

Matka jatkui Chalongin temppelialueelle, jonne oli pystytetty markkina-alue. Hienojen kultaisten temppeleiden ymparilla oli myyntikojuja kiinni toisissaan ja hinnat aivan torkean halpoja. Ostin ainakin kahdet militanttishortsit ja hinta taisi olla 3-4 euroa kappale.

Harrin tunaresortille paastyamme jalkahieronnat, yrttisaunat ja aivan jumalaisen hyva tunafish with mushed potatoes (voisilmalla). Nam!!! Unta ei tarvinnut pitkaan odotella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti