tiistai 8. kesäkuuta 2010

RAUTIO SPORTS TEAM WEEK 2010

Ready to Go!!!
Auto täynnä tavaraa matkalle lähdettäessä. 9 lautaa ja parikymmentä purjetta.

Sunnuntai yönä saavuimme Kalajoelle yhden aikoihin. Ensimmäisen yön majoituimme Team Managerin vierashuoneeseen. Maanantaina kävimme vesillä illalla puolentoista tunnin verran. Minä Reiskakamoilla ja Dani iSonic 122:lla ja 8,8:lla. En päässyt kertaakaan plaaniin, mutta ei se haitannut, sillä kevyen tuulen ajoasentoja oli hyvä treenata ja puomin korkeuden vaikutuksia (ylhäällä <> alhaalla). Dani veti hevosenkenkäflättipaikassa hyviä plaanipätkiä.

Tiistai aamuna Dani heräsi kipeänä. Jokin ihme flunssa oli iskenyt poikaan. Kurkkukipeä, kuumetta, pää kipeä ja räkää tuutissa. Hän jatkoi nukkumista. Aamutreenit vaihtuivat välinehuoltoon, joka oli tosi tarpeellinen. Kävimme jossain vaiheessa Rautio Sportsissa laittamassa Danin uuteen RB 9,5:een kaikki tarvittavat tarrat.

Iltapäivällä lähdin vesille. Tuulta oli enemmän kuin maanantaina (5-8 m/s). Vedin kaksi puolentoista tunnin treeniä. Kryssit kulkee "pelottavan ja nautittavan" hyvin. Jotain pientä on tapahtunut ajamisessani, joka vaikuttaa suuresti vauhtiin ja nousukulmaan. Tämä on juuri sitä, mitä tulee vain, kun vesilläolotunteja kertyy enemmän. Ei muuten. Perusmaininki oli ihan kivan kokoista, jossa oli mukava lasketella slöörit alamäkeä alas.

Meillä Hiekkasärkkien mökissä ei ole nettiyhteyksiä eikä itsellä mokkuloita koneessa, joten raportit tulevat SaniFanin hotellin kahvilasta jatkossakin - ikävä kyllä, koska analysoinnit jäävät tosi vähiin. Olisi paljon kirjoitettavaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti