maanantai 6. heinäkuuta 2009

RACEBOARD WORLDS - SAKSA - 3.RAPORTTI

Rekisteröinnit hoidettu. Yllättävän paljon työtä teettää kaikkien lippujen ja lappujen ja tsekkauksien kanssa, että pääsee kisoihin mukaan.

Kaikki on nyt valmista huomisiin kisoihin. Tänään täällä on lämmintä ja aivan pläkää. Saksan avoimet mestaruuskilpailutkin ammuttiin poikki tuulettomuuden vuoksi. Nyt tuli pilviä alueen päälle...katsotaan, mitä aiheuttaa...tuskin mitään.

Olin yllättynyt, kun kuulin, että Suomessa oli vasta järjestetty "Island Games" Ahvenanmaalla. Kukaan suomalaisista "huippureiskakuskeista" ei tiennyt kisasta yhtään mitään..osallistujia olisi varmaan ollut enemmänkin, kun joku asiasta tietävä olisi informoinut asiasta...SPLL vai SPL...??? Outoa toimintaa???

Järjestäjät olivat tuoneet kisoihin lainalaudat, jotka ovat kiertäneet kisoja (saarikisoja), Starboardin Phantomit ja Tushinghamin 9,5 m2 yhdistelmällä.

Nyt lähden katsomaan tilannetta rannalle...Dani kävi jo kokeilemassa uutta lautaansa. Ei kyllä päässyt rannasta pitkälle, kun ei ollut yhtään tuulen virettä.

Illalla lisää raporttia. Tunnen, kun sisäinen "myrsky" on valmiina purkautumaan huomisessa ensimmäisessä lähdössä!!!

Iltapäiväraporttia:

Minulle valaistiin täällä tuosta "Island Games" asiasta...Se on kuuluma niin, että tähän mm.Ahvenanmaalla tapahtuvaan kisaan sai osallistua vain "saarilla asuvat surffarit" ympäri maailmaa. Näin kai se sitten on!?

Tällä hetkellä aurinko paistaa ja on aika tuuletonta. Windguru ennustaa huomiseksi tuulta 4-5 m/s ja siitä viikkoa eteenpäin mentäessä tuuliolosuhteet paranevat lähemmäs kymppiä. Kunhan saataisiin plaanattavat olosuhteet...

Dani on saanut uusia ystäviä täällä...erityisesti Eestin joukkueesta. Hyvää kieliharjoitusta pojalle.

6 kommenttia:

 1. Kiitos kiitos!!! =)
  Tsemppiä teille sinne Puruvedelle...taitaa olla ainakin Kalelle aika läpihuutojuttu...kunhan ei vaan nyt menisi ottamaan varaslähtöä... ;-)

  VastaaPoista
 2. SPLL:lla ja SPL:llä tuskin oli mitään tekemistä "saarikisojen" kanssa.

  BTW, eikö reiskassa enään käytetä säädettävää etuliikkiä?

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä teille sinne saksaan !!
  Seurailen tuloksia blogistasi

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä kisoihin molemmille. Pitäis ehkä itsekkin joskus testata tollasta uutta reiska settiä.

  VastaaPoista
 5. Henri: Niin se voi olla...huonosti on informoitu...en tiedä kenelle tälläinen tieto tulee ylipäätään?!

  Roope: Kiitos! Odotellaan tuloksia kahden ensimmäisen lähdön jälkeen.

  Laine: Kiitos! Pyydä vaan niin saat testata!

  Blini

  VastaaPoista