tiistai 6. tammikuuta 2009

Tiistai 06.01.2009, Laajiksella Skedeilyä


Laajiksen jäällä

Tänään oli Laajalahden jäällä Siipipurjekokeilupäivä (=Skimbat). Siipipurjeita näkyi useita kymmeniä...Ihmisiä oli jäällä aivan älyttömästi. Siipipurjehduskokeiluun oli liian kova keli, joten emme kumpikaan halunneet kokeilla vaan alkuun luistelimme ja annoimme tuulen viedä "alamäkeen" (=sivu-ja myötätuuleen) mukanaan. Hellmannin Jounin kanssa luistelimme ensin vastatuuleen eli keskelle "lampea" ja kyllä tuntui siltä kuin olisi juossut ylämäkeä. Hyvää pulssin nostatusta. Sitten nautiskellen alaspäin. Ei tarvinnut muuta kuin levittää kädet niin tuuli vei hyvää vauhtia.

Luistinkelkkailijoita saapui vähitellen myös jäälle pikkupurjeillaan. Emme ottaneet omia kelkkojamme ollenkaan auton katolta pois. Saimme kokeilla useampia luistinkelkkoja. KarkkiArin kelkka tuntui hyvältä. Purjeena oli 4n pintaan oleva Simmer. Paapuurilla onnistui jiipit hyvin, kun taas styyralla oli epävarmuutta. Kelkan terät eivät antaneet yhtään periksi vaan pitivät suunnassaan. Trukit olisivat saaneet olla vähän kireämmät-->turhaa heilumista.

Hyvää treeniä tuli ilman trapetsia. Kropassa tuntuu taas hyvältä! :-)

Henkan raportin päivästä voit lukea täältä (vauhdit, pulssit ja kulutukset):

http://www.voimapurjehtija.fi/etusivu.htm

Lisään kuvia tänne, kun saan purettua videokamerasta pätkää...

Ai niin...mun uskollinen ja monia kisoja nähnyt -11 m2 Severnen Overdrive (-08) pääsi uuteen kotiin Stefan Weckströmille. Tilaankin samantien uuden...

6 kommenttia:

 1. Hoi! Monen aikaan ootte huomenna tulossa lepraan? Perjantaille näyttää aika leutoa pohjoiskeliä, tuo suunta sopii kuin nakutettu sinne rantaa. Päässää kikkailee! Sano Danille et koodailee meikälle ku ootte lähempänä mestoja, piis.

  VastaaPoista
 2. HoiHoi! Mä pääsen duunist varmaan joskus 16 pintaan ja sen jälkeen vähän edestakaisin ajelua ja kamojen pakkailua autoon. Ollaan varmaan vasta klo 21-22 välillä. Onkos se hotelli lähellä kisamestoja...? Ei mitään hajua! Perjantai ollaan sitten koko päivä jäällä. Välitän Danille viestin :-) .

  Nähdään!

  VastaaPoista
 3. Jeespoks! Se hotelli on keskustassa ja kisapaikat lähempänä Kalen himaa.

  Tässä karttalinkki:
  http://kartta.lappeenranta.fi/Web/Default.aspx?mid=23g86

  C Ya!

  VastaaPoista
 4. Selevä! Pitää yrittää saada auto hotellin autotalliin (jos sellaista on), sillä auton katolla on aika paljon kamaa...

  VastaaPoista
 5. Hei Juha! Missäs viipyy raportti kuvien kera kisoista? :-)

  VastaaPoista
 6. Ei ole vielä ehtinyt...aika väsynyt viikonlopusta ja duuni tuntuu häiritsevän kirjoitteluja... Teen parhaani! ;-)

  VastaaPoista