sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

RB EM 4.päivä

Tänään ajettiin 3 lähtöä ja shiftailut maaltatulevine puuskineen jatkui. Tuuli oli 1-10 m/s ja yhdenkin lähdön aikana tuuli kääntyi 90 astetta...kryssistä tuli lenssi ja lenssistä kryssi. Kaikesta huolimatta puuska-arpajaiset suosivat välillä meitä hyvin ja välillä vähän huonommin.

Sain hyviä startteja paaran päästä ja olin esim.viimeisessä lähdössä yläpoijulla ykkönen. Kryssivauhti on todella hyvä uudella 377 L:llä, parempi kuin moninkertaisella maailmanmestarilla POL-7:lla, mutta kilpailua ei voiteta pelkällä hyvällä kryssivauhdilla...pitäisi vielä jaksaa pumpata yläpoijulta joka kelissä alapoijulle. Siinä nämä nuorukaiset ohittivat minut.

Kahdessa lähdössä olimme Danin kanssa yhtä aikaa maalilinjalla, toisessa minä olin ennen häntä ja toisessa toistepäin.

Lopputuloksissa olin Grandmasterien VIRALLINEN Euroopanmestari ja yleisen sarjan EM 7. . Aleksandra voitti naisten Open Class EM-pronssia ja EM-hopeaa Euroopan sisäisessä mittelössä. Daniel oli miesten yleisen luokan EM-5 ja Benjamin yleisen luokan 37. ja samalla nuorten 2. . Kale nappasi uuden arvokisamitalin ollen Veteran luokan hopealla ja samalla yleisen luokan 21. . Terrieri-Anna oli naisten 7.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti