perjantai 27. toukokuuta 2011

Treeniä sateessa

Ennen tulevan viikonlopun Melstenin rankingkilpailuja kävimme Danin kanssa vielä viimeistelytreenit vetämässä Melstenissä.

Ennen vesille lähtöä tuuli varmaan yli 10 m/s. Sitten tuli sade ja tuuli heikkeni reilusti. Dani ehti vetää ehkä 15 minuuttia 7,5 m2:lla ja Catilla täydessä plaanissa joka suuntaa ja minun tullessa vesille Phantomilla ja Starboardin RB 9,5 m2:llä kova tuuli oli kadonnut... Lauttasaaren suunnalta kuitenkin tuli puuskia, joissa kryssillä pystyi vetämään kanttiplaanissa. Kylläpä Starboardin reiskapurje tuntui myrskypurjeelta ja kevyeltä verrattuna Severnen reiskapurjeeseen...mutta myös samalla tehottomalta. Tulen kyllä jatkossa kuitenkin pitämään Starboardin purjetta kovan tuulen purjeena (yli 10 m/s tuulessa).

Olimme vesillä tunnin verran. Danilla oli näpit aivan kohmeessa ja rantaan tultua sormet turposivat uskomattoman isoiksi ja nyt illalla vasta ne palautuivat...outo juttu!!??

Huomenna alkaa Raceboardin ja Formulan rankingkilpailut ja kestävät sunnuntaihin saakka. Hyvää tuulta luvassa...ja vettä...Pistä raporttia...jos ehdin ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti