tiistai 10. toukokuuta 2011

Rhodoksen jälkeistä elämääYli viikko on kulunut Rhodokselta saapumisesta. Kertaakaan en ole päässyt vielä vesille reissun jälkeen. Dani on käynyt kerran Freestyle välineillä. Muuten hän on vetänyt omatoimista fyysistä treenausta kokeisiin lukujen välissä.

Rhodoksen treenireissu oli hyvä. Meltemi Power surffimesta toimii hyvin joka suhteen. Lentokentältä surffikeskuksen porukka hakee sinut ja välineesi edullisesti. Surffikeskuksella saa olla kaikessa rauhassa ja sesongin alkaessa Suomiporukka saa olla täysin omissa oloissaan. Omat surffikamat saa säilytykseen ja muistaakseni kahden viikon säilytys oli 140 euroa per yksi lauta + 2 rikiä ja seuraavat laudat maksavat kympin per viikko...jotenkin näin.

Surffikeskuksen takana oleva Blue Bay hotelli toimii upeasti all inclusive ruokapöytineen. Surffausten lomassa pystyi käymään syömässä milloin tahansa. Aina löytyi ruokaa...ja juomaa. Hotellin tiskiltä vaan ei kannata varata huonetta vaan mieluummin netin välityksellä. Hinta voi olla tuplat tiskiltä varattaessa!!!

Kahden viikon aikana ensimmäiset 10 päivää taisi tuulla joka päivä plaanattavissa olosuhteissa. Seuraavat 3 päivää hiukan maatuulivoittoisesti ja viimeisenä päivänä olisi ollut taas mahtikeli...mutta kamat olivat jo pakattuna...

Jatkossakin tulemme varmasti käyttämään kevään treeneissä Rhodosta, Meltemi Power Surffikeskusta ja Blue Bay hotellia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti