keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Vesitreenit Larussa


Kävimme Danin kanssa Reiskatreeneissä Lauttasaaressa eilen tiistaina. Minä olin Phantomilla ja Severnen RB 9,5 m2:llä ja Dani pitkästä aikaa Starboardin RB 9,5 m2:llä ja vanhalla Catillaan. Tuulta oli 2-4 m/s. Dani ihmetteli Starboard purjeen keveyttä ja helppoa pumpattavuutta verrattuna Severnen RB 8,5 m2:een. 8,5 m2:ssa on reilusti pidempi puomi kuin SB RB 9,5 m2:ssä.

Kyllä Dani ajaa kevyellä tuulella pelottavan hyvin...lauta kantilleen jo todella kevyessä tuulessa. En pysy vauhdissa ainakaan kryssillä, mutta voima korvaa slöörillä menetetyn kryssivauhdin.

Vesillä oli myös Heineken, joka oli hankkinut keväällä Fanatic Catin tilalle Phantomin ja uuden Tushinghamin RB 9,5:n. Aika vaivattoman näköisesti tuli perässä eikä jäänyt paljoakaan jälkeen vaikka miehellä on tekolonkkaa (muistaakseni?!) ja on selkävaivainen. Kehui lautaa paljon paremmaksi kuin Catin. Mielestäni Fanaticin Cat on hyvä lauta kevyille kavereille, mutta yli 75 kiloisille (about) liian vähän tilavuuksinen.

Tänään keskiviikkona myös vesille - Aleksandra lähtee myös omalla uudella aloittelijoiden laudalla ja brand new Severnen NCX 7 m2:lla (-09 kuitenkin...). Melsten taitaa olla hyvä mesta tälle päivää...katsotaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti