tiistai 1. maaliskuuta 2011

WISSA 2011 2nd DAY

Aamulla klo 9 kipparikokouksessa ilmoitettiin, että tänään ei ole lähtöjä, koska tuuliennusteet olivat heikot.. Aika raju päätös! Ensimmäistä kertaa minun urallani tuomarit uskalsivat tehdä tällaisen päätöksen. Sen sijaan päätettiin demota HupiSurfferia (=potkukelkka) leikkimielisten kilpailujen kera.

Rantaan tai siis jäälle päästyämme rata-alueella tuuli paremmin kuin eilen kertaakaan kilpailun aikana. Harmitti!

Päätin käyttää vapaapäivän hyödykseni. Menin käymään Enonkosken terveyskeskuksella näyttämässä turvonnutta rannettani. Viikonlopun kisan jälkeen vasen ranne turposi vaikka siihen ei ollut mikään osunut. Rasitusvamma - sanoi terveydenhoitaja ja laittoi siteen käteen. Buranaa ja tulehdusta lievittävää voidetta hain apteekista. En rasittanut kättäni ollenkaan ja otin peräti päikkärit.

Illalla lähdimme porukalla syömään Savonlinnaan ja tutustumaan Olavinlinnan jääveistosnäyttelyyn.

Huomenna pitäisi olla tuulta paremmin luvassa. Toivotaan kunnon kilpailuja ja kauniita onnistuneita jiippejä.

1 kommentti:

 1. Minäkin katsoin kummissani tiistain skippaamista, ja menin päivistä sekaisin. Sanoin vielä Ianillekin, että oletko varma, että tänään on tiistai, kun Wissakin on peruttu jo kovin aikaisin. Toivotaan, että saatte vielä reippaita tuulia. Danille onnea hienosta suorituksesta.

  Toivotaan, että sinun rasitusvammasi ei haittaa ajoa.

  Minulla myös on hartiassa ikävä pistävä kipu, joka tuntuu jiipissä. Vielä siitä ei ole suoranaista haittaa kunhan ei mene pahemmaksi.

  12/12 päivää surffia pääsääntöisesti kovassa kelissä on vähän liian paljon pitkän tauon jälkeen.

  t, Mari

  VastaaPoista