perjantai 4. maaliskuuta 2011

WISSA 2011 5th DAY

Kuva Jarno Rautio:

Tänään sitten päästiin tosi toimeen puolen päivän jälkeen. Kilpailupäällikkö Igor ilmoitti aamulla kipparikokouksessa, että ensin ajetaan rata-ajoa kaksi lähtöä ja tämän jälkeen slalomia lounastauon jälkeen.

Kuva Jarno Rautio:

Ohjelma muuttui kuitenkin niin, että pääsimme ajamaan aikaisemmin ns.epävirallisia fun-lähtöjä. Jään pinta oli muuttunut eilisestä jotenkin kovemmaksi, jossa takaterät tuntuivat joutuvat jiipeissä koetukselle. Ei ihan spinnannut kuitenkaan, kun otti varovasti eikä runnonut täysiä kurviin...laajempia kurveja. Dani ajoi 5,6:lla ja minä 5,5:lla...tähän sitä ollaan jo tultu, että poika ajaa isommilla purjeilla kuin minä.

Kuva Jarno Rautio:

Fun-lähdöissä ajoimme Danin kanssa aika peräkkäin viiden parhaan joukossa ilman mitään riskejä ottamatta - hyvällä vauhdilla kuitenkin.

Kuva Jarno Rautio:

Slalomin viralliset lähdöt alkoivat uusilla karsinnoilla. Olimme Danin kanssa samassa heatissä, jossa Dani voitti ja minä olin toinen. Toisen karsinnan muistaakseni voitin ja taisi Danikin voittaa, joten Dani meni Gold heatiin ja minä Silveriin. Ajoimme aluksi tunnin putkeen. Yksi lähtö kesti 1,5 - 2 minuuttia. En ole käyttänyt kertaakaan trapetseja, koska halssit ovat niin lyhyitä ja tahti todella nopea tempoista. Tunnin jälkeen meillä oli lounastauko (soppatykki). Lounastauon aikana ajoivat siivet slalomia puolitoista tuntia.

Golden Heat:

Tauon jälkeen jatkoimme slalomia puolentoista tunnin ajan. Saimme ajettua 11 lähtöä. Sijoituksemme olivat 2. - 6. välillä molemmilla. Ihan jees ja fiilikset kohillaan muutaman päivän ketutuksen jälkeen. Olimme muutamilla kierroksilla molemmat Gold heatissä.

Huomenna jatketaan - nyt on 13 lähtöä kasassa.Ai niin...tänään oli paikallisessa Itä-Savo -lehdessä juttua kilpailuista. Itä-Savo ilmestyy joka päivä. Olimme päässeet lehden etusivulle isolla värikuvalla ja urheilupuolella toinen tosi iso kuva haastattelun kera.

Etusivu:

Urheiluosasto:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti