sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

WISSA 2011 6th DAY

Kisat ohi.

Nopea raportti viimeisestä päivästä:

Tuulta yli 10 m/s. Ratakelkoilla ei lähtöjä. Päivän ohjelmassa oli slalomia. Ensin siivet kilpailivat upwindslalomia turvallisuussyistä. Downwindslalomissa vauhdit olisivat nousseet liian kovaksi. Upwindissäkin syntyi paljon kolareita ja siivet karkailivat.

Meidän slalom lähdöt alkoivat useammalla funlähdöllä, koska järjestäjät halusivat nähdä, minkälainen rata olisi parempi ja turvallisempi. Alkuun vedettiin useamman poijun downwindiä, jossa oli vaaratilanteita liikaakin, joten vähennettiin poijujen määrää. Funlähdöt alkoivat sujumaan hyvin. Voitin lähtöjä ja olin kakkosena pari kertaa, mutta tosiasiassa porukat vetivät varovasti.

Wissa lähdöt alkoivat karsinnoilla. Viimeisellä poijulla takaterät spinnasivat ja syöksyin nokka edellä jääkovaan lumihankeen. En päässyt nousemaan Golden finaaliin. Nenä oli verissä ja turvoksissa. Dani pääsi Golden finaaliin ja pysyi siellä hyvin seuraavat 4 lähtöä. Minä taas olin silver fleetissä. Lunta satoi ja jään pinta muuttui todella liukkaaksi.

Kisojen jälkeen ei ollut mitään varmuutta kumpi meistä oli 4. ja kumpi 5.. Pisteet menisivät aika lähekkäin...Vähän ennen palkintojen jakoa sain puhelinsoiton, jossa kerrottiin, että olimme Danin kanssa samoilla pisteillä, mutta minulla oli parempi paras sijoitus, joka oli 2. ja Danilla 3.. Se siitä. Olin toivonut, että Dani voittaisi minut, mutta näin kävi. Dani oli samalla nuorten luokan MM-hopea mitalisti. Nuorten luokassa oli tarvittava määrä osallistujia, jotta saatiin luokka luotua.

Nuorten luokan 3 parasta:

Masters luokassa taas ei ollut riittävää määrää osallistujia, joten sen luokan kilpailijoita ei palkittu. MUTTA...yksi sponsoreista - HONDA - oli päättänyt palkita sekä rataluokan että slalomin parhaan suomalaisen kilpailijat HONDA CR-Z urheiluautolla...viikoksi käyttöön!!! Autot tulivat minulle ja Juha Mannermaalle. Auton laina-ajasta sovimme myöhemmin...ehkä kesällä sitten...juhannuksena ehkä ;-). Näiden lisäksi palkittiin Funlähtöjen kaksi parasta, joissa minä sain hopeata..eiku Point7n mustan T-paidan ja Dani voitti arvonnassa Point7n Sweet 4,6 m2 purjeen ja 400 maston.

Palkintoauto
Ja onnelliset voittajat - Juha Blinnikka ja Juha Mannermaa

Seuraavana vuonna Wissa 2012 on Michiganissa, jonne meinaamme lähteä isolla porukalla. Lisäilen kuvia tänne, kun on aikaa...ja lisää juttua. Nyt nukkumaan. Aamulla ei tarvitsekaan nousta aamu7ltä niinkuin ollaan tehty joka aamu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti