perjantai 25. heinäkuuta 2014

Yyterin Surffiviikko 2014
Yyterin Surffiviikko alkoi tänä vuonna poikkeuksellisesti vasta maanantaina. Minä tulin Benjaminin kanssa vasta keskiviikkona pelipaikoille.

Keskiviikkona kilpailtiin perinteinen Outoorin maratoni. Osa kilpailijoista lähti meloen ja suppaillen kisaan mukaan. Minä lähdin Reiskalla ja 12,5 m2:llä. Outooriin oli vastatuuliosuus, joten melojat pääsivät moninkertaisesti lyheämmällä urakalla kuin surffarit. Outoorista piti käydä hakemassa kaisloja, jotka piti tuoda surffikeskuksen pöydälle. Voitin hikisen puolentoista tunnin mittaisen kilpailun. Benjamin ohitti Kalevi Männistön ja tuli surffareista toisena maaliin ennen Kalea.

Keskiviikkoiltana surffikeskuksella esiintyi surffareiden oma bändi, johon kuului Pete Peltola, Pete Nenonen, Jani Paju ja naiskitaristi, jonka nimeä en millään muista. Hauskaa oli!

Surffikeskuksen omia kuvia:


Torstaina tuuli nousi 5-7 m/s välille ja vedimme useamman tunnin surffitreenit. Minä treenasin normireiskavälineillä ja Benjamin Starboardin LWR formulalla ja Severnen Reflex V 8,6 m2:lla. Beni taisi olla peräti 5 tuntia vesillä.

Perjantaina alkaa kolmipäiväiset Yyteri Grand Slam surffikisat kaikille purjelautaluokille: Raceboard, Formula ja slalom. Tuuliennusteet enteilevät heikkotuulisia kilpailuja.

Daniel ja Aleksandra lähtivät torstaina Espanjaan treenaamaan. Aleksandra palasi hänen Espanjan kotiinsa (Sevilla ja Cadiz) 3 kuukauden Suomessa oleskelun jälkeen. Molemmat meinaavat treenata kovaa Cadizissa ja Santanderissa. Dani on syyskuun loppuun saakka Espanjassa ajaen ensin RSX MM-kilpailut syyskuun puolessa välissä Santanderissa, joka on myös samalla ensimmäiset maapaikkakilpailut Rion olympialaisiin ja tämän jälkeen Raceboardin MM-kilpailut Gironassa.

Ennen Espanjaan lähtöä Aleksandra treenasi Suomessa 4 pitkää päivää RSX:ää Tuuli Petäjä-Sirenin, Ruotsin Fanny Baumannin ja Eestin Ingridin kanssa. Curro Manchon oli saapunut Suomeen vetämään tytöille treenejä.

Kuvat Curro Manchon:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti