torstai 18. heinäkuuta 2013

Viikon yhteenveto

Daniel oli 5 päivää Eestin Lemmenrannassa eestiläisten surffiviikolla ja saapui Suomeen maanantaina. Manageritapaamisen jälkeen hän jatkoi matkaansa Sieravuoren lomakeskukseen, jossa oli yhteistyökumppanimme Jari Laakson järjestämä vesiurheilutapahtuma, jossa Navigare TV kuvasi suppailua, purjelautailua, purjehdusta jne. Dani opetti aloittelijoita kahtena päivänä ja opetuksen jälkeen nautti Pyhäjärven hyvistä olosuhteista slalomvälineillä Janne Rauhansuun kanssa.

Dani on tällä hetkellä jo Yyterissä ja tänään suoritti RSX treenit plaanattavissa olosuhteissa. Oli kryssinyt Herrainpäivien taakse ja sieltä Pollarin ohi ja tykittänyt slöörii ja lenssii alas Yyterin lahdelle. Oli ollut nautittavaa ajoa pojan kertoman mukaan.

Yyteriin on ennustettua upeita wavetuskelejä muutamaksi päiväksi. Lauantaina alkaa slalom rankingit ja Dani osallistuu kisoihin mukaan.

Minä taas olen Benin kanssa tällä viikolla kahteen otteeseen ollut Reiskatreeneissä. Eilen olimme Laajalahdella, jossa keli oli aika hyvä. Tuulta oli 4-9 m/s. Tänään taas oli HySurfin torstaikisojen vuoro. Erittäin hankalissa keleissä ajoimme lähdön, joka kesti 45 minuutista tuntiin. Beni ajoi ensimmäistä kertaa 8,5 llä, joka olikin liikaa ison saaren takana olevissa moukarimaisissa puuskissa. Minä taistelin taas alusta loppuun Sepon kanssa niin tiukasti, että saavuimme maaliin rinta rinnan emmekä osanneet sanoa kumpi oli ennen...joten tasapeli.

Lauantaina on HiiPun kisat Nummelassa. Välineet vapaat. Olemme Sepon kanssa päättäneet, ettemme käytä 9,5 m2:a isompia purjeita. Niillä mennään. Hyvää treeniä tiedossa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti