keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

1.kilpailupäivä Brestissä

Tänään ajettiin kolme lähtöä RSX EM-kilpailuissa. Ensin radalla oli klo 11-14 miehet ja Youth Boys, jotka ajoivat kahdella eri radalla kolme lähtöä back-to-back. Tuulta oli 7-10 m/s, sumuista ja kylmää ja illemmalla kunnon vesisadetta. Naiset ja tytöt jatkoivat samoilla radoilla klo 14 jälkeen.

Miesten 78 hengen ryhmä oli jaettu kahteen erilliseen ryhmään, blue ja green heatiin, jotka starttasivat noin 8 min välein. Kilpailijat ajoivat koko ajan köli sisällä plaanattavissa olosuhteissa kaikki osuudet. Rata oli kahden portin + slalomin OS2-rata. Dani otti ihan kivoja ja rohkeita startteja, mm.kaksi lähtöä paapuurin halssilla. Nousukulma ei kuitenkaan ollut niin hyvä kuin monella muulla kilpailijalla, joten Danin sijoitukset olivat 35-36 hujakoilla ja 1. päivän jälkeen Blue heatissä 36.

Olosuhteet olivat kaikkea muuta kuin mitä olimme harjoitelleet kahden viimeisen viikon aikana täällä. Ei voi mitään...joka ikinen lähtö on uusi harjoite RSX:ssä Danille.

Olin itse jeesaamassa Dania vesillä omalla laudalla. Kyllä se vaan on köyhän miehen hommaa coachata laudalta käsin lähtölinjan alapuolella...mutta pitää mennä niillä pelimerkeillä, joita tällä hetkellä on...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti