torstai 4. heinäkuuta 2013

2.kilpailupäivä Brestissä

Eilen keskiviikkona olikin puuskaista ja suunnaltaan vaihtelevaa tuulta 2-7 m/s - välillä paistoi aurinko ja hetkessä tulikin vettä taivaalta. Kaikki luokat ajoivat 3 lähtöä. Miehet aloittivat urakkansa vasta 13.30.
Toisaalla on sadepilviä - toisaalla kirkasta taivasta
Daniel ajoi ensimmäisessä lähdössä sijan 31. Viimeisellä lenssillä hän ohitti 4 kilpailijaa käyttäen oikeaa laitaa, jossa oli plaanattavat olosuhteet. Seuraavat kaksi lähtöä menikin sitten paljon paremmin. Sijat 20. ja 15. on jo suuri harppaus eteenpäin. Taakse jäi useita kovia hemmoja.

Kuva-arvoitus...mikä ei kuulu joukkoon?!
Toisen päivän jälkeen Daniel jatkaa 59. sijalla / 79 kilpailijaa. Nyt porukat jaetaan Golden Fleetiin ja Silver Fleetiin. Golden Fleetissä kilpaillaan sijoista 1 - 35 ja Silverissä sijoista 36 - 79.

Kilpailua johtavan Nick Dempseyn maaliintulo:
Olen todella tyytyväinen Danin kehitykseen. Niinkuin Curro sanoi, ensimmäisen ja viimeisen lähdön välillä tulee olemaan suuri ero.
Meillä on aikaa...

Tuuli Petäjä Siren saapui kilpailupaikalle niinkuin hän sanoi "ihan vähän vaan raskaana" mukanaan kuvausporukka
Torstaina, jolloin on vapaapäivä kilpailuista, pidetään meeting, jossa mm. Tuuli esittelee ehdotuksen RSX EM-kilpailujen pitämisestä Helsingissä HSK toimesta vuonna 2014.

Illalla kävimme ystävien kanssa syömässä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti