sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

4.kilpailupäivä Brestissä

Tänään aloitettiin taas Golden Fleetillä. Golden Fleetin porukatkin joutuivat odottamaan aika pitkään ennen kuin pääsivät vesille heikon tuulen takia.

Silver Fleetin ensimmäinen lähtö oli vasta puoli7n aikaan. Paljon varaslähtöjä ja yleisiä takaisinkutsuja ja kaiken lisäksi jotain lähtölippusähläilyjä, joiden takia lykkäysviiri nousi varmaan kesken lähtöproseduurin peräti kolme kertaa. Tuulta oli pääasiassa plaanattavien olosuhteiden verran eli 5 - 8 m/s.

Dani otti todella hyviä startteja. Ensimmäisessä lähdössä oli ensimmäisellä yläpoijulla peräti neljäs, alapoijulla 7. ja toisella yläpoijulla huonojen taktisten valintojen takia reilusti heikommin ja maalissa 17. .

Toisessa lähdössä hyvä startti taas ja vapaissa tuulissa. Mutta keskellä kilpailualuetta oleva kapea alaspäin työntävä laskuvesivirtaus aiheutti ongelmia. Se mitä vauhdissa voitettiin se virtauksissa / nousussa hävittiin. Maalissa 21. ja yhteistuloksissa Silverfleetin 22. ja kokonaiskilpailun 58. . Taakse jäi siis 20 kilpailijaa, joka on kehitystä verrattuna Hyeresin huhtikuun kisaan. Hienoa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti