tiistai 4. joulukuuta 2012

King's Cup - 3.kilpailupäivä

Viime yönä Daniel heräsi yrjöämään! Hän yrjösi pari kertaa puolen yön aikaan ja nukkui hyvin loppuyön. Aamulla oli hiukan vielä heikko olo, muttei kuumetta...vatsa sekaisin... Jätimme aamupalan väliin ja kävin ostaa thaikkulaista pharmacya pojalle! Se on aika tehokasta täällä! Ensimmäiset tabut naamaan ja menoksi! Vettä reilusti!

Tykkään kertoa erikoisista tapahtumista kilpailuissa, epäkohdista ja onnistumisista, kun sille päälle satun!

Tänään rannalle päästyämme ISAFin tuomari yllätti jälleen! Hän oli ilmoittanut jollekin porukalle, että tänään ajettaisiin 4 lähtöä putkeen, 2 back to back - lounas vesillä - ja heti tämän jälkeen 2 back to back! Suutahdin heti, kun tajusin, mikä vääryys ja epäoikeudenmukaisuus oli tapahtumassa! Etsin herran käsiini ja "tyylikkäästi" esitin vastalauseeni asiassa! Hän kysyi, kuka kieltää häntä tekemästä tälläistä?! Sanoin, että minä pyydän häntä! Kysyin kuinka esim. nuoret hoitavat WC-hädät...entä tytöt, joilla voi olla erilaisia tarpeita vessassa käyntiin kuin pojilla...hän vastasi, että he voivat tulla hänen purjeveneensä vessaan! Kysyin kuka pitää huolta sillä aikaa heidän välineistä? Ne voi laittaa kiinni naruun... Hei haloo....4 lähtöä merellä ja lounas laudan päällä!? ja paskalle hänen alukseensa!? Hän kertoi järjestäneensä monia isoja kilpailuja ja kyllä hän tietää mitä hän tekee! "Meidän ei tarvitse noudattaa ihan kirjaimellisesti sääntöjä!" hän sanoi! Mutta nämä sääntöoikaisut menee ihan perseelleen! Ulkona oli tuulta 6-10 m/s ja siinä sitten lounasta naamariin laudan päällä- onneksi olkoon vaan!

Eipä herra taipunut, sanoi, että pitäisi ajaa 12 starttia. Totesin, että kilpailun läpiviemiseen riittää 3 starttia sääntöjen mukaan - ei siihen tarvitse 12 starttia! Hmmm...hän mietti!

Vesille...ensin ajettiin 2 lähtöä putkeen! Tuuli oli puuskikasta ja kovaa, sanoi Dani. Monella poijulla oli venemiehet narun kanssa siirtelemässä poijuja kesken kilpailun. Miettikääpä tilannetta, mitä Dani kertoi...hän otti laylinen, jonka piti nousta yläpoijulle ja juuri, kun olet saavuttamassa poijun niin venemiehet nostavatkin poijua ylöspäin nokkasi edestä...siis juuri kun olet saavuttamassa sitä!!! Dani törmäsi vielä venettä päin! Välillä he laskivat myös poijua alaspäin...kaiken kukkaraksi joka poijulla oli irtonarua, johon kilpailijat törmäsivät, takertuivat ja kaatuivat! Myös maalilinja oli liikkuvaista sorttia!

Kahden lähdön jälkeen kilpailijat tulivatkin rantaan...koska lounasboxit eivät olleetkaan saapuneet. Aamupalaboxxei jaettiin kilpailijoille. Sitten tulikin pitkä tauko, kun jäätiin odottamaan lounasboxxien valmistumista ja kuljettamista juryveneisiin. Tämän jälkeen vasta päästiin uudestaan vesille...vähän vaille 2! Tuuli olikin laskenut puoleen aamupäivän hyvästä kelistä! Kaksi lähtöä putkeen ja peli oli siinä sitten!

Dani oli tyytyväinen tämän päivän tulokseen vaikkakin paremminkin olisi voinut mennä, mutta kun ottaa huomioon yrjötaudin...niin hemmetin hyvin!

Tässä tulokset:Päivän päätteeksi Starboard tarjosi ilmaisen hieronnan porukalle rannalla! Kaikki tykkäsi paljon! Kyllä se Svein osaa!!! ;-)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti