tiistai 14. elokuuta 2012

Winsurf Worlds 2012 - tiistai

1. Kilpailupäivä.

Aurinkoinen heikkotuulinen päivä, 2-4m/s. Masterseissa Männistön Kale FIN-50, meidän teknikal support aiheutti suuren yllätyksen, kun johti kahdessa ajetussa lähdössä suurimman osan ajasta. Hänen lähtösijoitukset 1. ja 5. . Minun sijoitukset 3. ja 8. . Ensimmäisen päivän jälkeen Kale on toinen ja minä 5. .Kilpailijoita masterseissa 70!

Dani kilpaili Raceboardin nuorten alle 20-vuotiaiden hybridi luokassa ja hänen sijoitukset olivat 3. ja 3. ja hän on tuloksissa 3. pisteen päässä kakkosesta ja kahden pisteen päässä johtavasta ranskalaisesta. Dani sanoi, että hänellä oli paras kryssivauhti. Dani ajaa Starboardin Phantom 295:llä ja poika on pitänyt laudasta todella paljon. Lauta liikkuu paremmin kuin NEIL Pryden RS:X:t...ainakin täällä. Kovalla tuulella lauta kulkee kuin slalom lauta. Laudan suunnittelija Remi Vila on ollut tyytyväinen Danilta saamaan palautteeseen...sekä positiivisesta palautteesta että parannusehdotuksista. Tämä on juuri sitä työtä, mikä on tallikuskien tehtävänä.

Minulle ei ollut läheskään tarpeeksi tuulta tänään. Ylöspäin ajettaessa en saanut lautaa kantilleen ja kevyemmät mastersit menivät menojaan...no, muutama heistä! Alaspäin ajettessa pumppasin aina muutaman ohi.

Eipä Exocetin D2:lla menty kamalan kovaa, itse laudan suunnittelija ei uskaltautunut kisaan sittenkään mukaan vaan ajeli kisan ulkopuolella. Stephan van den Berg oli vaihtunut Paul Meesteriksi pommikoneen kuskiksi ja ekan päivän jälkeen sijoitus 18. . Lauta kulkee kryssillä ihan ok, mutta alaspäin ei todellakaan mitenkään helpon näköisesti.

Huomiseksi ennustettu parempaa tuulta ja sehän sopii minulle ja Danille erinomaisen hyvin ;-) . Huomenna ykkösiä tulosluetteloon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti