perjantai 17. elokuuta 2012

Windsurf Worlds 2012 - perjantai

4.kilpailupäivä:

Kovatuulisin päivä (6-10 m/s). Sopi minulle erinomaisesti, mutta sopi myös kahdelle muullekin...ESP-36 Alex B. voitti kaikki ajetut kolme lähtöä (back to back to back) ja Argentiinan Fernandolle (3x2.). Itse ajoin tasaisesti 3., 5. ja 3. . Olen nyt kahdentoista ajetun lähdön jälkeen 2. 13 pisteen päässä espanjalaisesta. Kolmantena on Mark Kay 2 pisteen päässä minusta ja neljäntenä eilinen 1. Portugalin Pedro Moura.

Danilla lähtösijoitukset olivat 7., 1. ja 5. ja näillä sijoituksilla hän on ennen viimeistä kilpailupäivää 2. samoilla pisteillä venäläisen RSX kuskin kanssa. Keskimmäisessä lähdössä oli hiukan heikompi tuuli, joten RSX kuskit joutuivat ajamaan kryssiä ilman köliä alhaisempaa kurssia ja Dani ajoi köli ulkona korkeampaa kurssia. Voitti ylivoimaisesti taas lähdön, niin ylivoimaisesti, että toiseksi tullut hollantilainen luuli voittaneen lähdön ja ihmetteli Danin oleskelua maalialuueella...luuli Danin keskeyttäneen!!! Heh!

Kale paranteli sijoituksiaan nousten 14.:ksi tuloksissa. Hän johtaa Veteraneja (yli 55-vuotiaita) aika ylivoimaisesti!

Huomenna viimeinen kilpailupäivä ja kolme lähtöä, jolloin saadaan max 15 lähtöä ajetuksi. Dani toivoo heikompaa tuulta, jolloin RSX:t putoaa ja hän nousee, minä taas toivoisin ehkä kovempaa tuulta, jolloin uhkaajia on vain pari, mutta kevyellä tuulella voisin saada espanjalaisen kiinni, koska lauta ei kulje kovin hyvin hänellä heikoissa tuulissa, MUTTA samalla nousee useampi uhkaaja takaa...

Huomiseksi ennustettu 5-8 m/s ja 30 astetta lämmintä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti