torstai 21. huhtikuuta 2011

Rhodos Surf CampKuudes treenipäivä on lähdössä liikkeelle Rhodoksella. Tällä hetkellä näyttää olevan kevyttä tuulta oikealta päin Rhodoksen kaupungin ja Turkin suunnalta. Päivän edetessä tuulen suuntakin varmaan kääntyy.

Viimeiset 5 päivää ovat olleet mahtavia. Joka päivä vesillä useita tunteja ja joka päivä plaanattavat olosuhteet. Kahtena ensimmäisenä päivänä oli tuuli 4-8 m/s ja seuraavana kahtena päivänä 8-14 m/s. Eilen tuuli oli 6-10 m/s.

Meitä saapui tänne Rhodoksen Kremastin kylälle surffikeskus Meltemi Poweriin ensimmäisessä erässä mun ja Danin lisäksi Kale, Kärkkäisen Kaitsu ja Ville. Toisessa erässä eilen saapuivat Ari ja Oksa ;-) Boratteineen, Nina, Jouni TonniYkkönen ja Törnwallin Joni reiskoineen...joku varmaan unohtui...(?!).

Oli hienoa saada Joni mukaan reiskatreeneihin. Mies veti jo eilen kuin vanha tekijä ja eikä mitenkään hirveän helpoissa olosuhteissa. Joni ajaa samoilla välineillä kuin minä eli Starboardin Phantomilla ja Severnen RB 9,5 m2:llä.

Dani on myös ottanut käyttöönsä Remi Vilan suunnitteleman Severnen RB 8,5 m2:n, joka on suunniteltu naisten ja nuorten luokan viralliseksi kisapurjeeksi. Tämän lisäksi hänellä on kovemmalle tuulelle Severnen Turbo 7,5 m2, joka on kaksi camberinen purje. Toimii muuten ihan toisella tavalla kuin mikään slalom 7,5 m2 purje. Se on kuin suunniteltu nimenomaan Raceboard käyttöön.

Nyt rikaamaan ja vesille...

2 kommenttia: