perjantai 15. huhtikuuta 2011

RHODOKSEN REISSU

Lauantai aamuna lähtö Rhodokselle. Veimme Reiskakamat perjantai iltana jo kentälle. Kahden viikon tehotreeni on luvassa. Hyvällä fiiliksellä ollaan molemmat lähdössä.

Dani sai toiseksi viimeisen jakson koeviikon suoritettua. Aika rankkaa lukemista on pojalla ollut ja urheilu on jäänyt pariksi viikoksi. Se korvataan seuraavien kahden viikon aikana.

Myös minulla on jäänyt viime viikon aikana urheilut kokonaan työn ja pakkaushommien takia väliin. Huomaa kuinka on alkanut selkä jäykistymään, kun harjoitteet ovat jääneet vähäiseksi..voiteluaine on puuttunut kropasta.

Jon Törnwall kertoi, että hän on tosissaan tulossa Raceboardin kisakuvioihin mukaan. Mies on ollut vuoden alusta alkaen dieetillä ja on pudottanut painonsa alle 80 kilon. Jonihan tuli kilpailukuvioihin aikoinaan -80-luvulla mukaan junnuna Mistral-luokkaan Ohlsonin Jussin ja kumppanien kanssa. Minun jäätyäni "eläkkeelle" -95 pojat jatkoivat kilpailemista ja siirtyivät jossain vaiheessa Mistralista Formulaan. Kiva nähdä entiset junnut pitkien lautojen päällä.

Nyt nukkumaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti