lauantai 2. huhtikuuta 2011

NAVIGARE TV:n kuvaukset Sääksissä

Dani KiteWingillä ilmassa. Kuva HannuM.

Olenpa ollut huono kirjoittaja kuluneen viikon aikana...

Viime viikon perjantaina otti minuun yhteyksiä Navigare TV:n Tj, joka kysyi, että löytyisikö vapaaehtoisia heidän kuvauksiin kertomaan talvipurjehduksista. No, muutaman puhelinsoiton jälkeen koko paketti oli valmis, Kiitokset Jouni Hellmannille, Martin Finellille ja HySurfin porukoille, jotka tulivat Sääksiin HySurfin talviriehaan. Oli purjekelkkoja, siipipurjeita, leijoja lumilaudoilla ja suksilla.

Aleksandra. Kuva HannuM.

Ilma oli todella upea, aurinko paistoi ja tuuli keskimäärin 10 m/s. Jossain vaiheessa mitattiin 13 - 14 m/s puuskia. Itse ajoin suksikelkalla ja 7,5 m2 Overdrivellä, joka tuntui aika isolta välillä kovimmissa puuskissa. Dani ajoi siipipurjeella ja suksilla. Aleksandra, Beni ja Lauri ajoivat suksikelkalla ja 3,7 m2 Gatorilla. Muksuille 3,7 oli tuulen koventuessa hyvä, jolla he pääsivät ajaa hurjaa vauhtia.

Blini. Kuva Aleksandra Blinnikka.

Daniel isommalla KiteWingillä. Kuva Aleksandra Blinnikka.

Ian Rautelin näytti leijalla kuinka petollinen leija voi olla...hän meni muutamaan kertaan nokka edellä lumihankea pitkin niin, että pahaa oikein teki...auts!!!

Navigaren porukka oli tyytyväinen kuvauksiin ja olosuhteisiin, jotka vallitsivat Sääksissä. Petteri Bäckmann pääsi kokeilemaan suksikelkkaa ja siipeä ja hyvinhän se näytti sujuvan.

Daniel haastattelussa. Kuvaaja unohti vain painaa record nappia kirkkaassa auringon paisteessa.

Ensimmäinen TV-lähetys Sääksistä tulee ulos sunnuntai aamuna Jimiltä. Be in Channel!

Blini suksikelkalla. Kuva Aleksandra Blinnikka

Benjamin. Kuva Juha Blinnikka.

Viikon aikana kävin pari kertaa salilla ja lenkillä ja yhtenä päivänä kotipelloilla suksikelkalla. Aleksandra ja Daniel vetivät enemmänkin puuskaisessa tuulessa kuin minä. Kiva viedä lapsia lajia harrastamaan!!!

Kotipellolla Dani ja Ale ja Eve perässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti