maanantai 4. huhtikuuta 2011

Rhodoksen treenireissu lähestyy

Lähdemme Danin kanssa treenireissulle Rhodokselle 16.4.. Ialyssoksen Meltemi Power surffikeskus toimii meidän pääpaikkana. Otamme mukaan kahden viikon reissulle pelkästään Raceboard laudat ja molemmille kaksi kisapurjetta; minulle uusi Starboard Phantom 380 2011 ja purjeiksi Starboardin RB 9,5 ja Severnen RB 9,5 (kevyelle tuulelle). Danille tulee kevyen tuulen Severnen RB 8,5, joka on hänen maksimi purje nuorten luokassa ja kovemmalle tuulelle Severnen 7,5 Turbo 2011.

Kahden viikon aikana meidän pitää saada trimmit kohdilleen ja päästävä tutuiksi uusiin purjeisiin ennen kilpailukauden alkua. Kesäkuun alkupuolella on Raceboardluokan Euroopanmestaruuskilpailut, joissa molemmat tähdätään voittoon omissa luokissamme ja mitaleille yleisessä sarjassa. Dani joutuu ajamaan 8,5 m2:lla, joka on nuorten luokan maksimipurjekoko. Dani on venähtänyt talven aikana aika paljon ja painoa on 58-60 kg, kun viime vuonna hänen paino oli vähän yli 40 kg.

Huomenna tulee JOULU, kun uusi Phantom 380 2011 saapuu meille Sannan kyydissä Kalajoelta!!! Pistän heti kuvia uudesta perheen jäsenestä, kun saan paketin revittyä auki!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti