lauantai 3. huhtikuuta 2010

Lisaa testei...

...talla kertaa Hra Sveinin kanssa.

Tanaan tuuli hyvin - 6-11 m/s. Olimme viimeksi samaan aikaan samassa paikassa Sveinin kanssa vesilla vuonna 1991, jolloin han voitti Norjan Solassa Funboard luokan maailmanmestaruuden. Svein on hyvassa kunnossa tallakin hetkella, painoa vain 70 kg, mutta hyva kondis. Han kavi testaamassa tanaan niita samoja lautoja, joita mina ja Remi ollaan testailtu. Parannusehdotukset tulivat kuin apteekin hyllylta...kylla miehella on homma hallussa.

Olin vesilla tanaan varmaan jotain 4-5 tuntia. Asiat, jotka pelasivat pari paivaa sitten hiukan kevyemmassa tuulessa, eivat pelanneet niin hyvin kovemmassa tuulessa. Sellaistahan se on treenatessakin...valilla skulaa hyvin, kun taas seuraavana paivana on takkuista. Aina pitaisi loytaa syy ja siihen ratkaisu. Sita se oppiminen ja kehittyminen on...

Suomessa sataa Danin kertoman mukaan vetta, eika ole mitaan tekemista...Viimeiset rypistykset koulussa on menossa ja useamman lukuaineen arvosanat ovat nousseet...Marskyyn paasy lahestyy...ennen Rhodoksen reissua pitaisi viela kayda kuntotesteissa koululla ja esittaytymassa. Koulu antaa pisteytyksen 0-4 ja lajiliiton edustaja (SPL:sta) 0-6 ja loput tulevat keskiarvosta (esim.8 keskiarvolla saa 8 pistetta). Viime vuonna Marskyyn paasi 15.75 pisteella.

Dani pisti just skypella viestia, etta Navigare JA KALAJOEN KISAT tulee taas...HIENOA!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti