tiistai 6. huhtikuuta 2010

Slalom treeniä...Flying Finn!

...hela dagen!

Keliä oli 6-9 m/s oikeastaan koko ajan. Rannan lähellä oli hiukan heikompaa tuulta, mutta kun pääsi ulos alkoi ihan kivasti blosaa.


Ajoin koko päivän Futura 122:lla, jota oli jossain vaiheessa höyläilty ja pätkitty ja duunailtu uuteen uskoon ja purjeena oli 7,5 Severnen Element - kaksi camberinen purje. Evänä 42 cm C3 Venom (aussi evä - muistaakseni).


Päällä pelkät zimmarit, trapetsit ja Bula-lippis ja oli hiki. Vaikka vettä roiskui päälle se ei yhtään vilvoittanut. Alkuun meni aikaa, kun sai kaikki säädöt kohdilleen. Ajoin koko päivän auringon laskuun saakka - välillä kävin vain juomassa ja syömässä nopeasti cashew nuts with chicken and rice. Päivän huiput oli vajaa 26 solmua tosi töyssyisessä vedessä. Pienemmällä laudalla olisi päässyt kovempaa, mutta 122 oli ihan kiva tuttavuus. Kotona minulla on Futura 93 ja 111. Niiden lisäksi pitäisi olla kyllä 122 tai 133 - Suomen oloihin kyllä vähintään 133.

Slalom alkoi sujuu ihan kivasti päivän edetessä. Jiipit olivat tietty hitaita "reiskajiippejä", joita yritin koko ajan nopeuttaa ja saada laudan pysymään plaanissa. Jossain vaiheessa ajoin täyslastillisen speedboatin perässä ja rinnalle ja ohi. Ihmiset botskissa nousivat ylös taputtamaan ja kuvaamaan---oli aika voittajafiilis - heh, pienestä se surffarikin kiksinsä saa!

Bodydrag.

Slalom ajo tuntui paljon raskaammalta ja sykkeet olivat reilusti korkeammalla kuin Raceboard treeneissä, ehkä kaikki johtuu siitä, ettei heti alkuun trimmit olleet ihan kohdillaan. En löytänyt mistään vaakaa, jolla olisin voinut tarkistaa tämän hetkistä elopainoa. Yhtään bisseä en ole ottanut matkan aikana, ihan vesilinjalla ja ruokana paikallisia riisi ja nuudelia ruokia. Vielä tästä smagasta on pudotettavaa... Hyvä treenireissu on ollut kaiken kaikkiaan! Vain yksi päivä välissä, etten ole ollut vesillä!

Remi ei päässyt tulemaan tänään testeihin Bangkokin toimistolla olleen palaverin takia. Hän saapuu huomenna mukanaan autolastillinen protoja, joten pitkä päivä tiedossa.

Dani kävi myös tänään salilla - valitteli polviaan, ei juoksu tuntunut hyvältä juoksumatolla. Muuten hyvät treenit oli vetänyt. Meidän Rhodoksen reissu näyttää alkavan jo 24.4.-->2 viikkoa...ainakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti