sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Lauantai Brestissä

Lauantaina ajettiin 4 harjoituslähtöä 2-6 m/s tuulessa. Keskellä rataa oli kapea virtauspaikka, jolla joko pystyi tuhoamaan tai parantamaan sijoituksia.

Eilisen suunnitelman mukaan tänään keskityttiin lähtöihin. Dani ottikin aika hyviä lähtöjä paapuurin päästä. Oikea laita veti useammin paremmin kuin vasen laita. Yhdessä lähdössä Dani oli kympin hujakoilla ylämerkillä. Taakse jäi monia kovia tyyppejä. Loppusijoituksia kukaan ei laskenut - jokainen sai laskea omat sijoituksensa, jos halusi.

Harjoituslähtöjen jälkeen Curro veti Danille ja ESP-20:lle (Danin ikäinen junnu) kymmenen lähtötapahtumaharjoitusta, jotka hän kuvasi. Illalla oli taas loppubriifingit kuvien ja videoiden kera.

Dani oli oikein tyytyväinen päivän antiin. "Joka lähdössä opitaan uutta" -tyylillä mennään ja haetaan itseluottamusta itseensä ja välineisiin.

Itse olin omilla Raceboard välineillä ulkona ja seurasin tietyltä etäisyydeltä harjoituslähdön tapahtumia. Ajoin erityisesti Aleksandran kanssa hyvät treenit. Tyttö on oppinut ajamaan kryssilenkeistä ja hyvin menee!!! Oli itselleen vihainen, kun ei oppinut tekemään kryssiplaanista pysäytysjiippiä.

Omaan vauhtiini olin tyytyväinen...illuusiotako vai faktaa...kun en tiedä! Olen nostanut aika paljon puomia ja viime vuodesta on lisänä tietty pidemmät säädettävät trapetsinarut. Pumpputyyliä olen muuttanut RSX:n ja Curron vaikutuksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti