maanantai 6. kesäkuuta 2011

RACEBOARD EUROPEANS - 1.raportti

Yyterin Surffikeskus:

Blini Yyterin terassilla:

Ensimmäinen harjoittelupäivä.

Vedimme vajaa kahden tunnin treenit Danin (Severne 8,5 m2), Kalen ja Nurmen Mikon kanssa. Tuuli tuli Munakarin takaa ja oli aivan täysin plaanattavat olosuhteet...4-8 m/s. Lauta kulki mainiosti ja tuntui äärimmäisen hyvältä!!! Danin Severnen kasipuolikas kulki myös hyvin ja erityisesti alaspäin ajettaessa poika jätätti meidät kuin seisomaan!!! Toivotaan itse kisoihin vastaavanlaisia olosuhteita.

Ruokatauon jälkeen tuulen suunta kääntyi ja lopahti aivan täysin rasvatyyneksi.


Tänään paikalle saapui Norjan kahden hengen joukkue ja SVK-1 Patrik Pollak. Suomen porukoista paikalla olivat myös Törö ja Hessu, jotka lähtivät vesille vasta, kun tuuli tyyntyi aivan täysin pläkäksi. Onneksi pojilla oli pipot ja lämpimimmät puvut päällä...no, onhan tuokin tapa pudottaa painoa.


Rado ja Barbora saapuivat myös, mutta eivät lähteneet vesille. Näyttää siltä, että molemmat osallistuvat kilpailuihin, jos saavat lapsenhoitoapua.

Patrik Pollak harmitteli, kun ei ollut kansainvälisenä tallikuskina saanut Starboardilta heidän lupaamaa uutta Phantomia. Hänellä on mukanaan vanhat Mistral PanAm ja F2 -laudat, joilla hän on kylläkin voittanut useita mestaruuksia.

Huomenna saapuu Japanin oma Masa (Kazumasa Sugiura JPN-15) ja tuo samalla yllinkyllin hymyä Yyterin rantaan.

Huomiseksi on ennustettu +30 c lämmintä ja noin 10 m/s tuulta - aika luksusta!!!

Männistön Kalen uusi vanha kevyt kisapeli, joka tuntui liikkuvan hyvin:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti