perjantai 17. kesäkuuta 2011

RAUTIO SPORTS FORMULA JA RACEBOARD RANKING - KALAJOKI - 1.PäiväHuh mikä päivä!!!

Puolilta päivin aloitimme kahdella lähdöllä back to back Raceboardia. Voitin molemmat lähdöt. Raceboardissa on ainoastaan 4 osallistujaa; minä, Dani, Tuuli ja Törö. Tämä Raceboard ranking on sellainen kilpailu, joka tulee putoamaan pois lopullisessa rankingpistelaskussa, koska siitä saatavat pisteet ovat sen verran huonot (9 rankingkilpailua, joista 5 parasta lasketaan mukaan).


Minun jälkeeni molemmissa lähdöissä maaliin tuli järjestyksessä Tuuli, Dani ja Törö. Tuulilla oli Phantom -kisalautana ja hyvin lauta tuntuu kulkevan.


Raceboard lähtöjen jälkeen pian rantaan ja kamojen vaihto. Formula alle ja isointa purjetta (Severnen Code Red 12,5 m2) peliin. Eka lähtö ja maalissa 3.!!! Formuloissa on porukka muistaakseni 14. Kyllä iso purje toimii hyvin - erityisesti alaspäin ajettaessa. Purjeessa on vain väärä masto - Tushinghamin 580. En saa purjetta kireälle ollenkaan alhaalta. Jos laitan kireälle, niin camberit eivät käänny! Eli purje ei twistaa ollenkaan ja alaspäin ajettaessa joudun ennen jiippiä kiristimään purjetta takaa, jotta camberit eivät lähtisi paikaltaan ja jiipin jälkeen takaa löysäys. Dani oli minun jälkeen maalissa neljäntenä uudella Severnen Reflex 11:lla. Poika kehui purjetta suunnattomasti!!!


Toinen Formulalähtö ja maalissa 4. - purje toimi edelleen. Käännökset ovat hitaita- mummokäännöksiä niinkuin Jouni Helmann sanoisi =) - niitä ne on ihan oikeasti. Dani oli 6..


Rantaan ja safkaa naamaan. Sitten tulikin mahdoton yhtälö...molemmat luokat starttaavat yhtä aikaa...piti valita jompikumpi lauta...hmmm...Törö oli ainut, joka sanoi lähtevänsä Raceboardilla, joten päätin lähteä Formulalla. Tuuli nousi ja olin maalissa 5. ja Dani oli 6. tai 7..

Viimeinen lähtö (formuloiden 4.) ja jäin paapuurilähdössä muiden pakkeihin eikä kannattanut kääntää styyralle....mutta kuitenkin poimin kryssillä Tuulin ja lenssillä Samulin ohi ja maalissa 6. . Dani oli ennen minua maalissa viidentenä.

Mahtava päivä. Olen Raceboardissa 2. ja Formuloissa 4.. Huomiseksi luvassa tuulta ja lauta-arpajaiset taitavat kääntyä Formulaan, jos saan lainattua Danilta yhtä uutta Reflexiä!!! Dani on Raceboardin 4. ja Formuloiden 6....huhupuheiden perusteella. Formuloissa on muuten junnuluokka!!! 4 osallistujaa!!! Kuten myös naisilla on oma luokka - 3 osallistujaa! Hienoa!!!

Nyt nukkumaan!

...ai niin...kuvat olivat Jarno Raution ottamia ja yksi kuva Tuuli Petäjän albumista Ville Sirenin ottamana! Kiitos hyvistä kuvista!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti