maanantai 6. kesäkuuta 2011

Kiireisen viikon päätös

Melstenin kisan jälkeen en ole ollut kertaakaan vesillä. Lomat alkoivat duunista torstaina.

Torstaina oli Rautio Sportsin Demot Sääksissä. Olosuhteet olivat todella hyvät;aurinko paistoi, tuuli hyvin ja oikeasta suunnasta ja kokeilijoita oli runsaasti. Raution kaikki välineet olivat koko ajan käytössä. Meidän perheestäkin oli vesillä yhtä aikaa kaikki lapset. Beni surffasi niin upeasti Riolla ja Point7 4,5 m2 koulupurjeella. Meni poika kovaa puuskissa. Beni oli niin onnessaan parin tunnin jälkeen. Seuraavaksi opetellaan trapetsin käyttöä. Aleksandra surffasi myös Riolla ja noin 7 m2 purjeella ja hän oli vesillä vieläkin pidempään.

Demoilua. Kuva Jarno Rautio.Torstai-ilta menikin sitten Aleksandran valmistujaisjuhlien valmisteluissa.

Perjantaiaamuna oli isälle ylpeyden aihetta olla todistamassa, kun Aleksandra sai opintonsa päätökseen ja kaksoistutkinnon suoritettua kolmessa vuodessa 5 vuoden sijaan. Hän sai kaksi valkolakkia; toinen vähän harmaampi tupsullinen lätsä eli merkonomin hattu ja toinen yo-hattu! Loppupäivä puolille öin saakka oli kotona juhlien pitämistä.

Kahden lakin ylioppilas


Lauantaina nuorin surffarimme Benjamin sai ala-asteen päätökseensä hyvällä 8,5 keskiarvon todistuksella...enkku mm.oli 10!!! Meidän kävelevä englannin sanakirja!!! Kysykääpä Beniltä joskus jotain sanaa englanniksi...vastaus tulee aika äkkiä, jos ei ihan oikea sana niin synonyymi vähintään. Lauantaina pakattiin pakettiauto täyteen lähtövalmiuteen. Dani kävi kylläkin Timin kanssa Tuusulanmerellä Freestyle välineillä parin tunnin sessioilla.

Sunnuntaina Honda palautus ja Yyteriin lähtö. Illalla oli kevyttä maatuulta Yyterissä. Beni kävi vesillä omalla Startilla ja 4,5 m2 Synergyn koulupurjeella kääntymässä. Maatuulella ei kuulunut suurempia onnen kiljahteluita.

Majoittuminen on tehty vanhaan tuttuun lomamökkiin, jossa vietämme joka vuosi Surffiviikon. Kale on kanssamme samassa mökissä tiistaihin saakka.

Tänään maanantaina vesille. Norskikaverit pistivät laivalta viestiä ja kertoivat olevan Suomen Turussa jo aamulla aikaiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti