lauantai 9. lokakuuta 2010

Danin Pohjoisen reissu

Olin Timin ja Naalin kanssa maanantaista torstaihin reissussa pohjoisessa. 3 aaltopäivää putkeen, todella siistii!!!

Tiistaina oli ensimmäinen vesipäivä Hailuodossa, tuulta oli about 10-13m/s. Minulla ajo oli eka päivä vähän totuttelua. Ajelin 70 litraisella Evolla ja 3.7:n ja 4.2:n Bladeilla, jotka toimi ihan helkutin hyvin!

Keskiviikko oli myös ihan hyvää keliä, iltaan mennessä se vähän himmasi, mutta ajoin koko päivän itse 4.2:lla. Aalto oli ihan hyvää.

Torstai oli kaikista kovatuulisin ja iso aaltoisin päivä. Aluksi ajoin 4.2:lla, mutta päivän myötä vaihdoin 3.7:aan, sekin veti täysillä. Aalto oli korkeimmillaan jotain vähän päälle 2 metristä. Tein ensimmäiset backloop yritykset torstaina! Toinen yritys meni melkein päälle!
Tässä Kuva:

Oli kyllä mitä siistein reissu! Seura oli parasta!:)Päivän jälkeen oli aina kiva fiilistellä, että mitä oltiin vedetty! Iltaisin leffaa ja sapuskaa nii kyllä uni maittoi!

Huomenna pitäisi olla Porissa keliä, mihin lähdemme tutulla porukalla (minä, Timi, Naali)eli se tarkoittaa backlooppia ja weivaus treenii!! :))

ISÄN KOMMENTIT:

Tähänkö sitä nyt on tultu...Reiskamiehen pojasta tuleekin weivaaja...voi helv...;-) No, asiahan on niin, että surffaus pitää olla hauskaa!!! Sen takia en ole missään vaiheessa pakottanut Dania mihinkään sellaiseen surffauksessa, mihin hän ei ole halunnut. Suuret kiitokset Naalille ja Timille ottaessanne Danin mukaanne uuteen maailmaan!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti