maanantai 13. heinäkuuta 2015

Puruvesi Race 2015 - Kilpailuraportti


Helsingin Surffaajat (HeSu) järjestivät järjestyksessään 33. Puruvesi Race kilpailun Kesälahden Puruvedellä Ruokkeen Lomakylän edustalla. 



22 kilpailijaa otti osaa kilpailuun kahdessa eri luokassa; 7 avoimessa luokassa, jossa välineet olivat täysin vapaat ja 15 Raceboard luokassa, jossa kilpailtiin Raceboard luokkasäännön mukaisilla välineillä. Molemmat luokat starttasivat yhtäaikaa.



Lauantaina ajettiin kolme ratalähtöä kiertäen poijuja ja merimerkkejä ja yksi lähtö matkapurjehduslähtönä. Tuuli oli 5 - 9 m/s ja neljästä ajetusta lähdöstä Daniel Blinnikka voitti 3 lähtöä formulalla ja 11 m2 rikillä. Juha Blinnikka voitti yhden lähdön Raceboard välineillä tuulen tyynyttyä hetkellisesti alle plaanikelin. 


Sunnuntaina ajettiin kaksi lyhennyttyä ratalähtöä kiertäen rata vain kerran ja yksi pidempi matkapurjehduslähtö kiertäen vastatuulessa oleva saari. Lähtö ja maali oli aina aivan rannan tuntumassa. Daniel Blinnikka voitti kaikki kolme lähtöä formulalla ja Juha Blinnikka oli toinen raceboard välineillään. Tuuli oli sunnuntaina kovempaa kuin lauantaina puuskien noustessa parhaimmillaan 12 m/s. Lämpötilatkin olivat kymmenen asteen hujakoilla, joten pitkät märkäpuvut olivat tarpeen.



Puruvesi Racen iso kiertopalkintopytty pysyi Blinnikoiden perheessä. Viime vuonna voiton vei perheen isä Juha ja tänä vuonna 21-vuotias Daniel. Kolmantena oli Seppo Lehti, joka ajoi joka lähdön formulalla.



Raceboard luokan voiton vei Radovan Kubin, toinen oli Tero Toivonen ja kolmas Kalevi Männistö.

TULOKSET
Avoin:
1. Daniel Blinnikka
2. Juha Blinnikka
3. Seppo Lehti
4. Heikki Reijonen
5. Jarmo Vuori
6. Veikko Alander
7. Jouni Hirsikangas

Raceboard:
1. Radovan Kubin
2. Tero Toivonen
3. Kalevi Männistö
4. Jouni Finer
5. Benjamin Blinnikka
6. Jouni Hellman
7. Anna Arosilta-Gurvits
8. Esa Reijonen
9. Timo Piiparinen
10. Risto Kontturi
11. Sevi Siljola
12. Esa Harjula
13. Kai Blauberg
14. Risto Toivonen
15. Seija Lahti

Meidän surffitiimi:

Surffikuvat Kari Kapanen ja Pentti Mäkinen

Ennen kisamatkaa kuva. Lähtökuopissa vielä peräkärryllinen surffikamaa 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti