keskiviikko 27. elokuuta 2014

Danielin päivityksiä elokuun lopulla 2014

Danielia ei ole nähty paljoa tänä vuonna Suomen kisavesillä. Hän sai koulunsa päätökseen Mäkelärinteen Urheilulukiossa 31.5.2014…puolta vuotta aiottua ja suunniteltua myöhemmin. Tämä siirsi alkuperäisiä suunnitelmia puolella vuodella, sillä alun perin hänen oli tarkoitus muuttaa jo tammikuussa Espanjaan treenaamaan pysyvästi.

Sisarukset treenihin menossa. Aleksandra ja Daniel.Viime talvena Daniel kiersi muutamia RSX World Cupin osakilpailuja ja pienempiä kilpailuja. Hän periaatteessa joutui lähtemään kilpailuihin Suomen talvesta "kylmiltään" ilman vesiharjoituksia; ainoastaan niillä harjoitteilla, mitä hän ehti saada kilpailupaikalla juuri ennen kilpailuja. Ottaen huomioon, että RSX olympialuokka on täysin ammattimaiseen toimintaan perustavaa urheilua, Danielin tuloksetkin keltanokkana olivat sen mukaisia. Kaikesta huolimatta Daniel ei lannistunut vaan halusi jatkaa määrätietoisesti kohti Rion olympialaisia ja niihin liittyviä karsintakilpailuja.

Daniel Turkissa EM-kilpailuissa.Daniel kilpaili kesä-heinäkuun vaihteessa Turkin RSX EM-kilpailuissa jääden häntäpäähän ja ennen näitä kilpailuja Raceboard EM-kilpailuissa Puolassa sijoittuen kokonaiskilpailun viidenneksi (51 kilpailijaa). Heinäkuun lopussa Daniel muutti Espanjaan harjoittelemaan. Ensin Cadiziin Curro Manchonin oppiin ja sitten suoraan Santanderiin, jossa hän on harjoitellut maailman huippujen ja näiden valmentajien kanssa. Oman kertomansa mukaan hän on löytänyt lisää vauhtia, varmuutta ja ennen kaikkea iloa ajamiseen.

Daniel Raceboard EM:ssä Puolassa.Santanderissa on syyskuun puolessa välissä RSX luokan maailmanmestaruuskilpailut, jotka ovat samalla ensimmäiset maapaikkakarsintakilpailut Rion olympialaisiin. 18 maata miehissä tulee saamaan ensimmäiset maapaikat. Viime viikolla tarkistin Entry Lististä, että kilpailijoita oli 120 viidestäkymmenestä eri maasta. Tiukkaa tulee tekemään, mutta toivotaan parasta Danielille. Tiedän, että hän tekee parhaansa ja toivotaan, että se riittää ja ehkä onneakin saisi olla mukana Santanderin hankalissa kisavesissä. Toivotaan myös, että välineet kestävät…

Sisarukset välipalalla treenien välissä Santanderissa.


Cadizin purjehduskeskus


Happy family in SantanderTänään saimme kuulla, että Daniel pääsee suorittamaan asepalvelustaan Puolustusvoimien Urheilukouluun (-joukkoihin) alkaen 29.9.2014. Se mahdollistaan hänen harjoittelunsa ja kilpailunsa jatkossakin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti