lauantai 2. maaliskuuta 2013

Winter Wind Surfing 2013 ja tämän hetken päivityksiä

En ole vähään aikaan kirjoittanut mitään! Se ei tarkoita sitä etteikö surffirintamalla olisi tapahtunut mitään... Päinvastoin...olemme siirtymässä seuraavalla tasolle. Niinkuin kerroin aikaisemmin olemme aloittaneet 4-vuotisen olympiaprojektin Danielin kanssa. Se muuttaa meidän asennoitumistamme tähän urheiluun monella tapaa. Kaikki on enemmän ammattimaisempaa. Kaikki lähtee liikkeelle meidän tukijoukoistamme, joita olemme saaneet onneksi ympärillemme enemmän. Heidän apuja tarvitaan - ilman heitä emme voisi toteuttaa unelmaamme, jossa Daniel seisoo 2016 Rion olympialaisissa korkeimmalla mitalikorokkeella kultamitali kaulassa Maamme-laulun soidessa ja Suomen lipun noustessa keskimmäisenä lippuna ylös... Pystyn näkemään tämän silmissäni jo nyt ja tuntemaan sen hyvän olon tunteen, mitä se aiheuttaa sisimmässäni paljon tehdystä työstä.
Olemme vasta alkutaipaleella tässä projektissa. Ensimmäinen vuosi luokkavaihdoksessa ei varmasti tule olemaan helppo - tulemme saamaan turpaan ja se on hyväksyttävä! Ensimmäiset RSX-kilpailut tulevat olemaan oppireissu uuteen ammattimaiseen olympialuokkaan, jossa nähdään tämän hetkinen tilanne uuden laudan kanssa. Ensimmäinen kilpailu tulee olemaan Hyeresissä huhtikuun lopulla. Dani tulee näillä näkymin saamaan uudet kilpailuvälineet juuri ennen kilpailuja suoraan Hyeresiin. Jos Danielin sijoitus tulee olemaan 30 parhaan joukossa, jos kilpailijoita on yli 60, olen tyytyväinen ja toisaalta myös yllättynyt. Olemme käyneet asian läpi Danin kanssa ja molemmat hyväksyneet asian, ettei kärkisijoja tulla saamaan Ranskasta eikä vähään aikaan. Mutta meillä on aikaa ja tilanne tulemaan eri 2014 syksyllä Santanderissa, jolloin taistellaan ensimmäisistä maapaikoista vuoden 2016 Rion olympialaisiin.
Tulen kertomaan lähiaikoina lisää olympiaprojektistamme ja uusista tukijoistamme. Jos haluat olla mukana projektissamme, ota yhteyksiä minuun, niin kerron lisää. "Tämä kortti kannattaa katsoa!"
Olemme tällä hetkellä Kalajoella, jossa lauantaina alkaa purjekelkkailun avoimet SM-kilpailut. SM-kilpailut ovat kaksipäiväiset ja ensi viikon maanantaina käynnistyy WISSA 2013, Talvipurjehduksen MM-kilpailut. Olemme molemmat mukana kilpailuissa, vaikkakin olimme tänään perjantaina molemmat ensimmäistä kertaa tänä talvena kelkan päällä.
Laitan lisää infoa lauantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti