lauantai 2. helmikuuta 2013

Vuoden vantaalainen urheilija äänestys

Vantaan Sanomat:
URHEILU
1.2.2013 22:00, Päivitetty: 1.2.2013 14:35 Kommentoi
Urheiluvalinnat kiinnostavat kansalaisia.

Äskettäin päättynyt nettiäänestys vuoden vantaalaisesta urheilijasta ja urheiluteosta saavutti mahtavan suosion.

Vantaan Sanomien yleisöäänestykseen osallistui noin 1 100 henkilöä.
Lajeittain kovimman kannatuksen saivat perinteisesti vahvat vantaalaislajit moottoripyöräily ja paini sekä jalkapallo.

Loppusuoralla parasta vauhtia pitivät supermoton MM-kakkonen Mauno Hermunen, kreikkalaisroomalaisessa painissa alle 17-vuotisten EM-kultaa ja MM-pronssia saavuttanut Elias Kuosmanen ja jalkapallossa naisten Suomen mestari ja cupin voittaja PK-35 Vantaa.

Kärkikolmikon perässä tulivat uinnin Suomen mestari Emilia Pikkarainen, enduron MM-kolmonen Juha Salminen, purjehduksen MM-kolmonen Sari Multala, jääkiekon SM-liigan pistepörssiä johtava Ilari Filppula, Suomen mestaruuden miesten viestihiihdossa voittanut Vantaan Hiihtoseura, useita arvokisamitaleja purjelautailussa saavuttanut Daniel Blinnikka, rytmisen voimistelun Suomen mestari Jouki Tikkanen ja miesten viestissä SM-kultaa voittanut Niklas Colliander Vantaan HS:sta.

Vuoden urheiluteko -yleisöäänestyksessä tapahtumat Hakunilassa veivät kärkisijat: Extremerun ja Jukolan Viesti.

Kaksikon kannoilla tulivat käsipallon Aktia Cup-turnaus käsipallossa Myyrmäessä, Ricoh-turnaus koripallossa koko Vantaalla ja painin olympiakarsintaturnaus Tikkurilassa.

Kannatusta saivat myös Judo Finnish Open Tikkurilassa, Vantaa Triathlon ja sprinttimatkan SM-kisa Kuusijärvellä, Vantaan maraton ja SM-maraton Tikkurilassa, hiihdon Suomen cup Hakunilassa ja Vuelta Vantaa -pyöräilytapahtuma Vantaankoskella.

Yleisö ehdotti purjelautailija Daniel Blinnikkaa sekä vuoden urheilijaksi että urheiluteon tekijäksi, joka on noussut lajissaan 18-vuotiaana maailman huipulle.

Urheilutekoäänestyksessä hajaääniä saivat muun muassa ei-vantaalainen Kimi Räikkönen paluukauden osakisavoitostaan, Korson Kaiku MTB-marathonkisasta, mopoilevat nuoret ratapäivästä Lavangossa ja kaupungin latujen tekijät.

Osa kansalaisista äänesti kumpaakin luokkaa, osa vain urheilijaa tai urheilutekoa.

Laajaa kiinnostusta osoitti, että äänestäjiä lähti liikkeelle myös Vantaan ulkopuolella.

Lisää aiheesta:
» Sari Multala purjehti Vuoden urheilijaksi Vantaalla
» Liikuntagaalassa palkitaan parhaat helmikuussa
» Yli tuhat on osallistunut urheilijaäänestykseen

SUURET KIITOKSET KAIKILLE ÄÄNENSÄ DANIELILLE ANTANEILLE!

AIKA HYVIN, KUN OTTAA HUOMIOON KUINKA DANIEL NOUSI "MUSTANA HEVOSENA" RAADIN VALITSEMIEN 10 PARHAAN EHDOKKAAN ULKOPUOLELTA KÄRJEN TUNTUMAAN. MUTTA SE ONNISTUI VAIN TEIDÄN AVULLA!

KIITOS!

Juha Blinnikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti