sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Viikon torstaikisat

Kaksi lähtöä Sääksissä. Tuuli tuli pikkusaarelta ekassa lähdössä ja toisessa oikealta kädeltä. Lähdin mukaan normireiskavarustuksella, 9,5llä. Seppo ajoi 12,2 m2lla Formulapurjeella. Vastatuuliosuudet Seppo veti hyvin, mutta alaspäin ajettaessa purje tuntui Sepon kertoman mukaan tunteettomalta kovalta levyltä. Voitin molemmat lähdöt. Pumppasin alusta loppuun paikoissa, joissa ei pystynyt ajamaan traboissa.

Benin väläytteli 5,7 m2 lla, mistä poika on tehty, voittamalla mm. Hellmannin Jounin ja Alanderin Vekan. Viimeisellä kryssillä Beni ohitti Kontturin Riston, mutta maalilinjalla Risto kuittasi takaisin. Toisessa lähdössä tuuli heikkeni sen verran, että Ben jäi kärjen tuntumasta reilusti. Poikaa sapetti...

Homma etenee samalla tavoin kuin Danilla...hänen aloittaessaan saman ikäisenä kilpailemisen. Poika väläyttelee jo nyt sisukasta Blinnikoiden taistelutahtoa, jossa ei luovuteta ja vedetään loppuun saakka. Mietitääns nyt tilannetta...poika painaa 38 kg ja pituutta 148 cm. Mikä on tilanne vuoden kuluttua...entä kahden...kolmen...neljän...kun pituutta, painoa, voimaa, taitoa tulee lisää?! =))) Dani on hyvä esimerkki siitä, mihin voidaan päästä, kun harjoitellaan, kisataan ja eletään posittivisessa mielessä.

2 kommenttia:

  1. Teuvon kuvat Noormarkusta kävi täällä ja toivottaa hyvää kesän jatkoa.
    www.ttvehkalahti.blogspot.com

    VastaaPoista