tiistai 20. heinäkuuta 2010

Larun unelmakeli

En muuten ole ikinä ajanut Suomessa niin lämpimässä vedessä kuin tänään ja vielä merellä!!! Päällä Mysticin luolamiesasu ja lycra - eikä tullut kylmä, vaikka olimme putkeen vesillä vajaa 5 tuntia.

Lähdimme Larun kärjestä. Minä iSonic 121 ja CodeRed 6,5 m2, Dani iSonic 94 ja CodeRed 5,6 m2 ja Lare iSonic 122 ja Overdrive 6 m2. Tuulta oli 8 - 12 m/s. Olin ensimmäistä kertaa tänä vuonna slalom välineillä Suomessa. Alkuun ihan selvästi hannasi päästellä täysillä, koska lauta ei ollut tuttu minulle. Yhdet hyvät katapultit heitin etukautta - onneksi en ollut trapetsissa kiinni. Hitto, kun joskus joku kuvaaja pääsisi kuvaamaan näitä hienoja ilmalentoja...ilman lautaa..."kuinka surffaajasta tuli matkustaja" ;-). Tuntien karttuessa vesillä kasvoi itsevarmuus lautaan ja rikiin. Enää ei tarvinnut päästellä takakädellä ylimääräisiä speedejä pois vaan puristi kovempaa rikiä itseensä päin ja nokkaa alaspäin kovimmissa puuskissa.

Meillä kaikilla oli GPS mukana, josta oli hyvä seurata enkkojen kehittymistä. Melkin edustalla olevalla pienellä ja kapealla flättipaikalla sain 30 solmua rikki, joka kuitenkin koneelle liitettäessä muuttui 29,88 solmuksi / 2 sec huiput ja 5x10 sec keskiarvo 29,53 (muistaakseni), jolla menen Suomi-listan neljänneksi. Danin huiput olivat vähän yli 26 solmua 2 seccaa ja 25,3 5x10 sec.

Olipa hienoa ajaa pitkästä aikaa slalomia ja speediä ja ensimmäistä kertaa kunnon välineillä. Kyllä iSonic on mahtava lauta. Jiipit olivat vielä "mummojiippejä", kun jalat eivät meinaa saksata tarpeeksi ajoissa uuteen menosuuntaan ja minun ikuinen "takimmaisen jalan kompleksi" näyttää vaivaavan edelleen - en meinaa saada takimmaista jalkaa helposti takalenkkiin vaan se yrittää aina osuu veteen, joka ei ole hyvä juttu. Se on pienestä kiinni ja se pieni juttu on Treeni ja toistot. Näillä välineillä en yrittänytkään kertaakaan hypyttää lautaa.

Kelit jatkuvat huomenna ja silloin lähdetään rikkomaan 30 solmun rajaa. By the way...heräsi epäillys, ettei Raceboardilla sittenkään rikotakaan maagista 30 solmun rajaa. En usko, että PG olisi sitä tehnyt, vaikka niin väittää...on se vaan niin kova vauhti. Niinkuin Markus Setä sanoo: "Tulokset muidenkin nähtäväksi niin sitten uskotaan!"

Toivotaan, että joku olisi saanut kuvattua Larusessiosta kuvia...meillä ei ollut kunnon kameraa edes mukana. Pari rantakuvaa, mutta ne liitetään myöhemmin.

Vähän tärähtänyt kuva, mutta niin oli kuvattavatkin 5 tunnin ajon jälkeen - väsyneitä mutta onnellisia:
Dani ja Lare:
Mun paketti - TOIMII!!! :
Danin paketti:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti