tiistai 16. maaliskuuta 2010

Kohti WW EUROPEAN OPENia

Huomenna starttaamme kohti purjekelkkailukauden viimeisiä kilpailuja - Kalajoen Euroopanmestaruuskilpailuja. Kilpailut alkavat torstaina iltapäivällä. Me osallistumme pelkästään slalomiin - emme rata-ajoon suksikelkoilla.

http://www.rautio.fi/sports/index2.php

Tallinnasta saapuu torstai aamuna bussi Helsingin satamaan mukanaan kilpailijoita matkan varrelta (Liettua-Latvia-Viro) ja Helsingissä mukaan hyppää muutamia suomalaisia. Me matkaamme yhteistyökumppanimme EasyKm:n pakettiautolla ja mukaamme tulee 15-vuotias Joel Grönqvist. Joelilta ja Danilta voimme odottaa kärkisijoja slalom kisoista.

Tänään tuli lopputulokset WinterWindSurf EuroCupista. Daniel nousi viimeisen osakilpailun turvin lopputuloksissa 5:ksi ja samalla parhaimmaksi suomalaiseksi, Joel oli samoilla pisteillä 6. ja minä 8.. Daniel oli alle 20-vuotiaiden nuorten 2. ja Joel 3. Itse olin yli 35-vuotiaiden mastersien 2. http://www.winterwindsurf.com/video/wwec%202010%20overall%20results.pdf

Daniel on jatkanut jokapäiväisiä "kotitreenejä" käsipainoilla, vatsa- ja selkälihastreeneillä sekä punnerruksilla. Punnerruslukumäärät nousevat koko ajan - tällä hetkellä 35 punnerrusta menee kerralla.

Omat fyysiset treenit ovat edelleen jäissä helvetinmoisen kiireen takia, mutta kohta mä saan treenata ihan tarpeeksi, sillä sain vasta 7 viikon loman läpi töissä ja se alkaa torstaista!!! Lomasuunnitelmista hiukan myöhemmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti