sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

KiteWing viikonloppu

Perjantaina sitten meidän perheeseemme saapui uusi urheiluväline - > KiteWing. Daniel sai kiitokseksi torstain kuvauksista ja kokeilusta käyttöönsä loppukevääksi KiteWingin. Suuret kiitokset Martinille, Patille ja kumppaneille uuden harrastuksen antamisesta Danille - harrastuksen, jota isä ei olisi pystynyt hänelle tarjoamaan (kun ei osaa ;-) ). Poika on vetänyt koko viikonlopun aamu aikaisesta pitkälle päivään heikossa tuulessa lähipelloilla siipipurjeella ja laskettelusuksilla. Daniel on innostanut myös ei-surffaavia kavereita mukaan.

Löydettyämme käsipainot "äidin piilottamasta piilosta" on Daniel vetänyt omaa treeniä monta kertaa päivässä punnerrusten, vatsa- ja selkälihastreenien ohella. Ei ole paljoa tarvinnut poikaa pakottaa harjoittelemaan, kun hän tietää harjoituksen tärkeyden.

Poika on venähtänyt talven aikana sen verran, että pitääkin tässä pikapuoliin tarkistaa surffipukujen sopivuus - ihmettelen, jos vielä viime vuotiset sopivat.

Omat viikonlopun treenit jäivät miltein olemattomiin jääviileäkaapin hajottua - uuden kaapin metsästys, kuljetukset ja asennukset veivät kalustohuollon (3 rikkinäisen camberin korjaus - pakkasen takia) kanssa kaiken järkevän treeniajan.
Selkä tuntuu tosi jäykältä - aivan kuin "voiteluaine" olisi vähissä ja se johtuu nimenomaan minun tapauksessa liian vähäisen treenauksen takia.

MUTTA jotain suurta on tapahtumassa lähiaikoina...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti