keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Joulun jälkeistä elämää

Ollessani Dominikaanisessa menetin muutaman päivän jäätreenimahdollisuuden, sillä reissuni aikana oli ollut pari päivää hyvää jäätä ilman lunta, mutta Suomeen palattuani on tullut lunta sen verran, ettei Hibernalla pääse kelkkailemaan ilman aurauksia.

Joulun alla saimme Danin kanssa molemmat uudet Hibernat. Mulle tuli Edge Hiberna eli ihan se perusmalli ja Danille taas latvialaisten tekemä "kevyemmän" kaverin versio - keltainen Hiberna - aika rajun näköinen. Keltainen runko, jossa musta-valkoinen seisonta-alusta. Pitää laittaa kuvat kelkoista tänne, kun saadaan terät paikoilleen. Ollaan molemmat ihan täpinöissään, että päästään taas jäälle taiteilemaan ja vetelee laydowneja. Ensimmäiset kilpailut ovat viikon kuluttua Imatralla:

WWEC 2010 SaimaaGardens
Talvipurjehdustapahtuma,
Jääsurffauksen Euroopan Mestaruusosakilpailu
8.-10.1.2010, Rauha, Lappeenranta, Suomi

http://pulinat.purjelautaliitto.fi/viewtopic.php?f=13&p=3196#p3196

http://www.joutsenmaa.fi/pages/posts/winter-windsurf-european-cup-9-10.201064.php

Kisoihin mennään kyllä ihan kylmiltään ilman jäätreenejä, mutta niinhän sitä tehtiin vuosi sitten, kun Lappeenrannassa oli ensimmäiset kisat ja kolmantena olin palkintopallilla slalomissa mm.Terrierin jäädessä taakse... ;-) Sori Terrieri - se muistuu mieleen yhtenä kohokohtana kisoista! Viime talven Lappeenrannan kisoista ikimuistoinen kuva, jossa maalilinjalla taistelin nuorta latvialaista vastaan.
Dani jiippauksen jälkeen ottamassa uutta suuntaa.
Kuvat Mikko Nikkinen. www.storymakers.fi


Salitreenejä olen joulun alla vetänyt harvakseltaan (liian vähän)- kotona olen pelannut poikien kanssa Nintendo Wii Sport Resortia ja kyllähän se on käynyt ihan kuntoilusta, kun hiki päässä ollaan pelattu eri pelejä - kropastakin on löytynyt taas uusia "lihaksen paikkoja", jotka ovat kipeytyneet uusista liikkeistä. Olimme Danin kanssa testaamassa Amo:lla Nintendo Wii:tä Navigaren haastattelussa/kuvauksissa vähän aikaa sitten ja molemmat ihastuttiin laitteeseen ja niinhän se löytyi joulupukin kontista jouluaattona. Ihan eri meininkiä kuin PlayStationit - tää on kyllä koko perheen peli.

Dani on kotona vetänyt mun laatimaa treeniä kotona joululomalla, johon kuuluu ihan oman kropan painolla tehtävät perusliikkeet:

- varpailleen nousuja
- kyykkyjä
- punnerruksia
- ojentajia
- vatsalihaksia
- selkää...
...toistoja lisätään treenien edetessä.

Minun Aasian mestaruuskisat lähestyvät...kahden viikon kuluttua ollaan jo menossa Thaimaan suuntaan. Muutamia asioita on vielä selvittämättä ennen lähtöä liittyen lentoihin ja välineisiin. En ota omia välineitä mukaan vaan ne saapuvat kisapaikalle Starboardilta (toivotaan, että paketti on täydellinen, ettei mitään puutu) - jotain varaosia otan mukaan. Tammikuu on kyllä pahin mahdollinen kisakuukausi. Suomen vesi-/kisakaudesta on jo aikaa. Aika kylmiltään sitä joutuu lähtemään virittelemään sekä itseään että aivan uusia välineitä. Se vaatii pientä rakentelua ja testaamista ennen kuin kaikki pelaa. Kyllähän sen huomasi keväällä Rhodoksellakin, että aikaa meni ennenkuin kaikki pelasi kunnolla. Saas nähdä, missä vaiheessa alkaa henkinen latautuminen kisoihin...tunnen sen sisäisenä paineena rinnassa, joka haluaa päästä ulos räjähdyksen omaisesti, mutta hallitusti. Lähden reissuun yksin, joka aiheuttaa tiettyjä järjestelyongelmia kisa-alueella, mutta brittituomari Ceri Williams (Ross Williamsin faija) lupasi ottaa minun henkilökohtaiset tavarani säilytykseen siksi aikaa, kun olen vesillä. Tällä hetkellä olen "talvipainoissa" eli 80kg tuntumassa. Hirveästi ei ole ylimääräistä, mutta sekin muutama ylimääräinen kilo tuntuu...vatsan seudulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti