maanantai 10. helmikuuta 2014

Talvi-Surf Oittaa SM-osakilpailu - sunnuntai


Kylläpä huomasi lauantain ja sunnuntai välisenä yötä, että joutuipa kroppa koville, kun monta kertaa heräsin suonenvetoon jalassa, lihaskireyteen ja -kipuun ja helvetinmoiseen janoon. Levoton yö! Sunnuntai aamuna kipparikokouksessa päätettiin, että ensin ajetaan slalomia puolille päivin. Tuuli oli heikkoa, mutta välillä joku kiva puuska pääsi yllättämään. Slalomrata oli parempi kuin eilinen vesisohjolätäkkö. 
Ajoimme 4 lähtöä, joista voitin 3 ja yhdessä olin toinen.Lounasbreikin jälkeen saimme kuulla, että rata-alueella oli alkanut tuulemaan paremmin, joten jatkoimme rata-ajolla. Ajoin suksikelkalla ajas lähtölinjalle, jossa huomasin muutaman kilpailijan ilmestyvän luistinkelkalla ihan kivaa vauhtia kohti lähtölinjaa. Juoksin nopeasti slalomradalle, josta hain Hibernan ja 7,8n. Kelkka kulki alaspäin hyvin, kun osasi vaan varoa sohjopaikkoja. 

Startissa suurimmalla osalla kuitenkin oli perinteinen suksikelkka. Ensimmäisen kokonaisen kierroksen jälkeen olin 3. Terrierin ja Oksan jälkeen. Heti alamerkin jälkeen Terrieri heitti vasemmalle vendan, jota ihmettelin suuresti ja pidin mokana. Mutta kuinkas kävikään...oikeassa laidassa lähempänä rantaa ensin kaatui Oksa ja sitten minä tosi paksuun sohjoon. Siinä meni monta kisaajaa ohi suksikelkoilla. Pulssin tasaus ja takaisin hyvälle rata-alueelle. Terrieri voitti ylivoimaisesti, Kale toinen, venäläinen nuori kaveri 3. ja minä 4. . Terrierillä ja Oksalla oli korkeammat terät.

Toisessa lähdössä ei saa ajaa samaan sohjolaitaan...päätin! Hyvä Startti ja yläpoijulla 2. . Kale ajoi kuitenkin jossain vaiheessa ohi, mutta sain hänet kiinni viimeisellä poijulla ennen viimeistä sivutuuliosuutta ja maalia. Hiberna jiippasi tosi nätisti ja sisäkautta ohi. Enää pieni siivu ja toisena maalissa, mutta jälleen kerran sohjo tuli vastaan ja katapultit. Kale ajoi alakautta ohi ja minä maalissa 3.

Lasse Luodon kuvaama pätkä ratalähdöistä:
https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=VIqVWLWCLK0&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DVIqVWLWCLK0%26feature%3Dshare

Kisat olivat ohi. Voitin slalomin ja radassa olin 3. Ihan hyvä lopputulos ottaen huomioon, etten ollut tänä talvena käynyt kertaakaan aikaisemmin jäällä.

Slalomin kolme parasta (klikkaa kuvaa)

Rata-ajon kolme parasta (klikkaa kuvaa):

Vetiset oltavat kisojen päätyttyä:

http://www.winterwindsurf.com/?p=1925#more-1925

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti